Na finálny výsledok si ešte budeme musieť počkať.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Dara Rolins opäť čelí kritike: Má po operácii menšie oči? Vysvetlila to jednoducho...

10.06.2024, 08:00
Celebrity

Odkedy sa prevalilo, že Dara Rolins (51) ide podstúpiť facelifting, verejnosť bola v netrpezlivom očakávaní, ako tento jej počin dopadne. Zrejme ani samotná speváčka nepredpokladala, aká vlna kritiky sa na konečný výsledok vznesie po tom, ako sa prvýkrát od zákroku ukáže.

Fotografie „novej Darinky“ boli uplynulé mesiace horúcou témou medzi jej fanúšikmi. A tí stále nachádzajú chyby, ktoré patrične komentujú.

Dva tábory

Kým jednej skupine sa výsledný efekt operácie páčil, druhá skupina na samotnej Dare nenechala „nitku suchú“. Dara na komentovanie celej situácie nenechala dlho čakať. Svojich fanúšikov aj hejterov ubezpečila, že ona je s výsledkom nad mieru spokojná a že negatívne komentáre ju nezaujímajú. Zdalo by sa, že sa situácia napokon upokojí, no opak je pravdou. Tentokrát sa mnohí sledovatelia známej divy zamerali na jej oči, ktoré sú podľa nich menšie, než boli u Darinky zvyknutí.

Oči pod drobnohľadom

Dara sa po operácii dlhší čas neukazovala na verejnosti a stiahla sa aj zo sociálnych sietí. Prirodzene, po zákroku potrebovala istý čas na zotavenie a regeneráciu. Mnohí možno čakali po operácii takzvaný wow efekt, ktorý sa však nedostavil. Najnovšie ľudia špekulujú o tom, že Dara má oveľa menšie oči, alebo sa im nepozdáva ich tvar. Dara však má, ako napokon na všetko, aj v tomto prípade jednoduché vysvetlenie: „Moji milí, tým, že nemám na srdci nič konkrétne, zareagujem na váš dosť častý koment/postreh. Neviem jak vy, ale ja sa do lesa ani na tréning nemaľujem, takže ÁNO, moje nenamaľované oči sú menšie jak tie namaľované a ako niektorých z vás tak často irituje, navyše mám každé oko inak veľké. To ale odjakživa, zvykla som si. A pravé aj ľavé mám rada rovnako.“ Samotná Dara už niekoľkokrát podotkla že to, čo vidíme dnes ani zďaleka nie je finálny výsledok a na ten si ešte všetci musia počkať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 01:01