Anička už po druhýkrát bojuje s rakovinou.Instagram/Anna Slovackova
StoryEditor

Chorá Anna Slováčková prehovorila o intímnom živote: Skúsenosti a jej tajné túžby

03.06.2024, 09:27
Celebrity

Nie je téma, ktorá by bola pre speváčku Aničku Slováčkovú (28) tabu. Poslucháčov o tom presvedčila aj v nedávnom podcaste, kde sa rozrozprávala o intímnostiach zo spálne. Nevynechala doterajšie skúsenosti aj tajné se*uálne sny. Tých je napokon taký zoznam, že si ich vraj musí začať písať.

Dcéra hudobníka Felixa Slováčková bojuje už druhýkrát s onkologickým ochorením. Speváčka nemá problém hovoriť o liečbe, bolesti, psychických i fyzických stavoch, ale aj o svojom intímnom živote. Asi prvýkrát prehovorila, kedy sa s mužom fyzicky zblížila: „Moje prvýkrát bola taká náhodička. Bolo mi čerstvých 15, ja v tom čase bola na speváckom tábore, kam prišla banda kamarátov. Potom ma to trochu mrzelo, že sa to vôbec stalo. Vtedy to bola taká frajerinka, povedala som si, že budem hustá. Spätne to bolo strašné, na poschodovej posteli v chatičke,“ podelila sa Anička o svoje „vtedy prvýkrát“ v erotickom podcaste s príhodným názvom Šimráni. Hoci je ona sama v otázkach sexu veľmi otvorená a bez ostychu hovorí aj o pikantných zážitkoch, priznala, že u nich doma nebývalo zvykom sa baviť na túto tému. 

image

Anna s otcom Felixom Slováčkom.

Profimedia - Standardni obsah

Nie je to ako to vyzerá

V momente, keď sa menila na ženu a po prvýkrát zažila čo je menštruačný cyklus ostala v tom sama: „Na to, aký búrlivý život rodičia vedú, by sa zdalo, že budeme ako rodina otvorení, ale nie. Aj keď som dostala prvýkrát menštruáciu, tak som mala celkom šok. Síce som vedela, že sa niečo také deje, ale bola som akurát sama na chalupe s otcom. Vtedy mi kamarátka musela priviezť na bicykli vložky,“ povedala Slováčková. Do sexuálnej problematiky ju uviedla až opatrovateľka a gynekologička, kam ju jej mama Dáda Patrasová zobrala. Vraj aby jej rovno napísali antikoncepciu. Pre istotu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:41