Anna Júlia SlováčkováProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Anička Slováčková, ktorá bojuje s rakovinou má jasné plány. Vie presne čo ešte chce stihnúť

05.01.2024, 10:00
Celebrity

Keď minulý rok na jeseň Anička Slováčková (28), dcéra saxofonistu Felixa Slováčka (80) a herečky Dády Patrasovej (67) oznámila, že opäť bojuje s rakovinou, bol to šok nielen pre rodinu, ale aj verejnoť. Po prvých chemoterapiách sa na sociálnej sieti priznala, že končí s plánmi, pretože, keď nevyjdú, je to pre ňu obrovský stres, sklamanie a nervy. Na prelome decembra a januára svoj postoj prehodnotila.

Speváčka sa so svojimi šťastnými, ale aj smutnými momentami v živote otvorene baví so svojimi fanúšikmo na sociálnej sieti: „Každý deň od rána do večera, v podstate po hodinách, som si robila rozvrh… a potom bola vždy sklamaná alebo prekvapená, že mi moje plány nevyšli,“ zverila sa blondínka, ktorá opäť bojuje so zákernou rakovinou pľúc.

„Proste som odovzdala svoju tiaž (‚odovzdávam svoju tiaž, ako tŕne z ruží‘ - viete, v akom songu to spievam?) a teším sa z každých nových dverí, skúšok a ciest. Dopadnú tak, ako majú,“ dodala speváčka. Ale s príchodom nového roka sa jej myslenie a pohľad na budúcnosť predsa len zmenili, a dokonca si dala niekoľko predsavzatí.

Toto je DESAŤ cieľov mladej Aničky:

1. Prečítať každý mesiac aspoň jednu knižku. (Pre niekoho banalita, pre mňa vrátenie k aktivite, ktorú milujem, ale nedokázala som ju dlhodobo splniť.)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:49