Anička už po druhýkrát bojuje s rakovinou.Instagram/Anna Slovackova
StoryEditor

Chorá Anna Slováčková prehovorila o intímnom živote: Skúsenosti a jej tajné túžby

03.06.2024, 09:27
Celebrity

Nie je téma, ktorá by bola pre speváčku Aničku Slováčkovú (28) tabu. Poslucháčov o tom presvedčila aj v nedávnom podcaste, kde sa rozrozprávala o intímnostiach zo spálne. Nevynechala doterajšie skúsenosti aj tajné se*uálne sny. Tých je napokon taký zoznam, že si ich vraj musí začať písať.

List túžob 

S partnerom, ktorý je zároveň aj jej najväčšou životnou oporou počas náročného procesu liečby, si Slováčková sadla aj v sexuálnych predstavách. Bez obalu uviedla, že obaja napríklad láka sex na verejných miestach, preberanie rolí v posteli alebo sledovanie porna. „Najviac ma bavia lesbičky, na tie pozerám veľmi často, potom sa mi páčia black and white páry a všeobecne grupáče,“ povedala otvorene. Dokonca pripustila, že by skupinový sex chcela zažiť. „Mám veľa sexuálnych túžob a snov, ktoré by som si mala začať písať na wish list a začať ich realizovať. Úprimne ma zaujíma swingers, zvlášť tá atmosféra. Musela by som to ale asi robiť v inej krajine, aby to nikto nenatočil, nenafotil. Chcela by som si to užívať bez toho, aby na mňa pozerali ľudí štýlom: Ja, to je Slováčková,“ šokovala poslucháčov.

Aj keď hudobníčka prechádza náročnou liečbou intímny život evidentne neodsunula na druhú koľaj. Odborníci všeobecne sex považujú za "všeliek" a tak by na jej partnerský život určite reagovali pozitíve.   

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 02:03