Marianna Ďurianová je v súkromí iná, ako na televíznej obrazovke.evita
StoryEditor

Marianna ĎURIANOVÁ: „Vedela som ​sa ZAMILOVAŤ tak, že nič nebolo prekážkou.“

29.05.2024, 19:00
Celebrity

Ak by sa Marianna Ďurianová (47) rozhodla venovať tomu, čo vyštudovala, bola by z nej psychologička. To však neznamená, že dnes ňou nie je. Pre seba a často pre svojich blízkych. Na televíznej obrazovke preferuje šaty, no v súkromí obľubuje rifle. Líči sa aj vo voľnom čase, vyberá si nude rúž pred výrazným červeným odtieňom a radšej si vlasy zopne do copu, akoby ich mala mať rozpustené....

Ste skôr za skoré ranné vstávanie alebo naopak?

Ja som absolútna sova. Celý život som mala problém ráno vstávať. Je to tak dodnes. S tým sa však nedá nič robiť, je to v génoch. Keď som bola tehotná, „programovala“ som si syna tak, aby nebol bábätko, ktoré vstáva o piatej, a podarilo sa. Nikdy nebol ranostaj, i keď on to má v génoch tak na rozhraní.

Ranný rituál, bez ktorého sa vám deň ani neráta?

Keď odveziem syna do školy, urobím si kapučíno, sadnem si do svojho milovaného hojdacieho kresla a čítam, čo nové doma a vo svete.

Preferujete sladké alebo slané raňajky?

Raňajkujem málokedy, a keď už, tak sladké. Ale milujem hotelové raňajky. Na výlete alebo dovolenke si to viem fakt užiť. Bežne nejem pečivo, ale keď raňajkujem v hoteli, dám si chlebík s maslom, so šunkou, syry a zeleninu. A potom niečo sladké, croissant s džemom alebo vafle.

S akými slovami najčastejšie odprevádzate syna Romana do školy?

Uži si deň. Ľúbim ťa.

V čom sa vám najviac podobá?

Dokáže si vychutnať to, čo má rád. Myslím si, že som ho to naučila, vidí to u mňa.

Čo je pre vás pri jeho výchove najdôležitejšie?

Trvám na slušnosti. Pozdrav je pre mňa samozrejmý ako nádych. Rovnako tak poďakovanie, takže to od syna vyžadujem smerom k všetkým. Nie som veľmi prísny rodič, ale keď sa na niečom dohodneme, trvám na tom, aby to tak bolo, ak je to možné. A neústupná som aj v prípade hygieny. Umyté ruky, zuby a sprcha každý deň je nevyhnutnosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:53