Matthew Perry v seriáli Priatelia
StoryEditor

Luxusný džíp Matthewa Perryho z Priateľov sa ani pol roka po smrti nepohol

22.04.2024, 11:32
Celebrity

Luxusný tereniak amerického herca Matthewa Perryho (†54) stojí pred jeho domom už 6 mesiacov po jeho náhlom skone! Večného vtipkára na obrazovke aj v živote našli mŕtveho vo vírivke v jeho dome v Los Angeles minulý rok.

Za príčinou hercovho nešťastného úmrtia stálo okrem utopenia aj údajné predávkovanie ketamínom. Perry trpel od mladého veku depresiami a rôznymi fóbiami. Prepadol závislostiam na alkohole i rôznych liekov na utlmenie bolesti či spanie. O svojich problémoch sa nakoniec rozpísal v knihe Priatelia, lásky a jeden ohromný prú*​​er.

Vo svojom dome sa utopil vo vírivke na konci marca 2023. Až v marci 2024 sa objavili detaily závetu spísané v roku 2009 a vyzerá to, že dedičské konanie je konečne v plnom prúde.

Realitná kancelária predvádza potenciálnym majiteľom jeho bývalý dom v bohatej rezidenčnej štvrti Pacific Palisades v Los Angeles a práve pred garážou rozľahlej nehnuteľnosti stojí už dlhšiu dobu jedno z obľúbených áut populárneho Chandlera z Priateľov. 

Ten bol známy svojim nadšením pre super autá. Bol majiteľom pozoruhodnej zbierky luxusných vozidiel značiek Porsche, Audi alebo BMW.

image

Auto Matthewa Perryho stojí šesť mesiacov po hercovej smrti pred domom.

Profimedia - Paparazzi

PERRY PREHOVORIL O LIEČENÍ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08