Matthew PerryTASR
StoryEditor

Tragický príbeh Chandlera z Priateľov: Bral 55 liekov denne, tri roky natáčania seriálu si nepamätal

29.10.2023, 10:56
Celebrity

Príliš skorý odchod a životný príbeh skvelého herca Matthewa Perryho († 54)​ je smutný. Prakticky po celý čas svojho bytia bojoval s démonmi, ktorých zaháňal pomocou alkoholu a práškov. Náklady na liečbu mnohých závislostí ho vyšli na neskutočných 9 miliónov dolárov. V seriáli Priatelia si za 9. a 10. radu odnášal už cez 25 miliónov za jednu epizódu. Kvôli tomu, že bral 55 práškov denne, si údajne nepamätal tri roky natáčania seriálu. Konkrétne to bolo od tretej do šiestej série. Vo svojej autobiografii sa obnažil natoľko, že opísal aj ako to (ne)fungovalo v posteli.

To všetko a oveľa viac Matthew Perry prezradil vo svojich memoároch - Priatelia, lásky a jedna hrozná potvora (Friend, Lovers, and the Big Terrible Thing), ktoré vyšli minulý rok v novembri. Matthew Perry, známy predovšetkým ako Chandler Bing zo seriálu Priatelia, v nedeľu (29.10.) v skorých ranných hodinách zomrel .

image

Polícia pred domom herca v nedeľu v noci (29.10) po tom, ako bolo nahlásené úmrtie.

Profimedia

Celý život sa snažil skončiť so svojou závislosťou na alkohole a práškoch, zdá sa ale, že sa mu to nikdy nepodarilo. Jeho závislosti sa mu neustále vracali, aj keď herec utratil obrovské peniaze za nákladné liečby. Jeho telo našli v hercovej vile vo vírivke. Príčina je zatiaľ utopenie a žiadne návykové látky nenašli.

image

Polícia pred domom herca v nedeľu v noci (29.10) po tom, ako bolo nahlásené úmrtie.

Profimedia

Povedal o sebe šokujúce fakty

Perry vo svojich memoároch s názvom Priatelia, lásky a jedna hrozná potvora priznal, že za liečbu dal neuveriteľných 7 miliónov dolárov. Išlo o rôzne svetové päťhviezdičkové liečebné strediská. V rozhovore pre Washignton Post ale uviedol, že to bolo ešte asi o dva milióny dolárov viac.

ANKETA
Máte v okolí človeka, ktorý trpí psychickými problémami?

V strediskách žil striedavo od svojich 26-tich rokov. Štrnásťkrát bol na odvykačke, šesťdesiatpäťkrát absolvoval detoxikačný program, prvýkrát to bolo dva roky potom, čo nastúpil do seriálu Priatelia. Mal za sebou 14 operácií a viac ako 6000-krát bol na sedení organizácie tzv. anonymných alkoholikov. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:19