Herci a kolegovia zo seriálu Priatelia sú zdrvení.archív mafra
StoryEditor

Prvé slová kolegov Matthewa Perryho. PRIATELIA reagujú na jeho tragickú smrť, toto mu odkázali

31.10.2023, 08:59
Celebrity

Jennifer Aniston (54), Matt LeBlanc (56), Courteney Cox (59), David Schwimmer (56) a Lisa Kudrow (60) vydali prvé vyjadrenie, ktorým vzdali hold svojmu kolegovi zo seriálu Priatelia, tragicky zosnulému Matthewovi Perrymu (†54). „Všetci sme úplne zdrvení jeho stratou. Boli sme viac ako len kamaráti, my sme rodina,“ stojí v oficiálnom vyhlásení, ktoré herci poskytli webu People.

„Všetci sme úplne zdrvení jeho stratou. Boli sme viac ako len kamaráti, my sme rodina. Je toho toľko, čo chceme povedať, ale práve teraz je čas na smútenie a spracovanie tejto nepochopiteľnej straty,“ uviedli hviezdy deväťdesiatkového seriálu Priatelia, ktorý sa stal doslova kultovou záležitosťou.

image

Herec zomrel vo svojej vile.

TASR

„Časom povieme viac, až to bude možné. Zatiaľ sú naše myšlienky a naša láska s Mattyho rodinou, jeho priateľmi a všetkými, ktorí ho na svete milovali,“ doplnili Jennifer Aniston, Matt Leblanc, Courteney Cox, David Schwimmer a Lisa Kudrow v exkluzívnom vyjadrení pre People.

image

Herec zomrel vo svojej vile.

TASR

Príčina smrti doteraz nejasná Matthew Perry, ktorý v seriáli Priatelia stvárnil postavu sarkastického Chandlera Binga, zomrel v sobotu 28. októbra. Podľa prvotných zdrojov sa utopil vo vírivke svojho domu v Los Angeles. Lekári vykonali pitvu, avšak musia urobiť ešte ďalšie vyšetrenie, aby stanovili presnú príčinu smrti. Na mieste neboli nájdené drogy, len lieky na predpis ako antidepresíva, lieky proti úzkosti a liek na chronickú obštrukčnú chorobu pľúc, ako informoval NY Times.

image

Fanúšikovia už pokladajú množstvo kvetín a fotiek herca na miesto tragédie.

REUTERS

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:18