Súd o dcéru Agáty a Soukup hustne.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Hanychovej ex Soukup priznal nový vzťah: Dlhodobo si bez ženy nevie život predstaviť

12.03.2024, 14:53
Celebrity

Keď päťdesiatpäťročný podnikateľ nedorazil na nedávny Český ples, vyvolal množstvo špekulácií. Ex-partner Agáty Hanychovej (38) teraz všetko prekvapivo objasnil! Zaneprázdnený je novou láskou?

„Ja som pôvodne hovoril, že uvidíte, s kým tam prídem, ale nebol som tam, pretože som si to rozmyslel. Samozrejme, že nie som sám, avšak akýkoľvek môj sprievod by okamžite bol pod paľbou bulvárnych médií," trochu záhadne odtajnil novú lásku bývalý priateľ influencerky Hanychovej, Jaromír Soukup.

image

Soukup sa dal nedávno nahovoriť na bitkársky zápas.

Profimedia - Standardni obsah

„Žijeme v reálnom svete, stretávame sa s ľuďmi - pracovne, súkromne. Ja žijem svoj život ďalej. A samozrejme že ženy v ňom hrajú svoju rolu. Vždy hrali. Ja ženy obdivujem a neviem si v dlhodobom horizonte bez žien život predstaviť, rovnako ako prevažná väčšina mužov,“ dodal podnikateľ a moderátor. Zdá sa, že na poli lásky sa mu blýska na lepšie časy. Iné je to, ale s bývalkou Agátou, s ktorou majú spoločnú dcéru Rozárku. Dvojica sa aktuálne bije o striedavú starostlivosť. Títo dvaja si nič nedarujú. Brunetkina mama Veronika Žilková sa dokonca vyjadrila, že je rada z jeho odchodu. V živote im údajne robil len trable. Kvôli podnikateľským trampotám a dlžobám s ním bolo na nevydržanie.

Na biznismena si dlho brúsila zuby česká fitneska Zdenka Lulu Černá, ktorá je neprehliadnuteľná pre množstvo plastických operácii. Ešte, keď bol zadaný mu posielala cez média vyznania. Dokonca ho verejne pozvala na rande. Ten však na ponuky nereagoval. Blondínka medzičasom návrh stiahla. Po tom čo ho videla v ringu do pol pása nahého vyhlásila, že toto telo muža v zrelšom veku ju neberie.

image

Lulu priťahuje pozornosť extrémnou vizážou.

azč

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 14:09