Jaromír Soukup môže prísť vraj o celý majetok.Profimedia
StoryEditor

Jaromír Soukup dlží aj pár šestákové honoráre moderátorom či dabingovým hercom. O koho ide?

08.09.2023, 10:36
Celebrity

Rúca sa mu impérium? Jaromír Soukup (54) na seba vždy rád priťahoval pozornosť, ale určite nie týmto štýlom. Po nedávnom rozchode s Agátou Hanychovou (38) čelí stále väčším finančným škandálom.

O miliónových dlhoch biznismena Soukupa sa vie nejaký ten piatok. To malo mať dopad aj na jeho partnerský život a Agáta Hanychová vraj jeho výkyvy nálad nemohla ďalej znášať. Jeho stupňujúca nervozita sa údajne podpísala na ich rozchode. Teraz vychádza na povrch, že majiteľ TV Barrandov má nezaplatené aj dlhy za bagateľ voči mnohým českým celebritám. Ide o smiešne sumy.

Hviezde moderátorkeho neba a politickej satiry Zuzane Bubílkovej má "visieť" necelých päťsto eur. „To je pravda, to mi nezaplatil. Ale ja som sa o to nikdy neprihlásila. Darujem mu to na tie dlhy,“ povedala ostro pre eXtra.cz.

image

Zuzana Bubílková

Profimedia - Standardis

Český vychytený dabér Filip Tomsa nedostal 121 eur. Jeden z najznámejších dabérov v Česku Bohdan Tůma zas 631 eur. 

„Musel by som sa pozrieť na účet, ale myslím si, že to nebolo zaplatené. Kolegov veriteľov je tam strašne veľa, riešia to tak, že už tam pracovať nechodia. Ide aj o prekladateľov, úpravcov, režisérov, zvukárov, prakticky všetky profesie,“ povedal redakcii.

V zozname sa vyníma aj meno mladej hviezdy dabingu Daniela Krejčíka. Či svoje 82 eur dostal, to netuší: „Skôr si myslím, že nie, ale nie som si istý. Určite to bol nejaký dabing, ale ja tam už nejazdím, pretože nikdy neplatili.“ 

image

Herec Daniel Krejčík 

Profimedia - AD HOC - MAFRA

Soukup doteraz pútal pozornosť okázalým životným štýlom. Pýši sa vilou v španielskej Marbelle a rozsiahlymi podnikateľskými aktivitami, ktoré promoval ako úspešné. Čas ukáže avšak podľa medializovaných informácii si už exekútori mädlia ruky.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:59