Agáta bola s Jakubom Prachařom zamilovaný pár. Dvojica má dcéru, ale po rozchode ich vzťah škrípe.Archiv MAFRA
StoryEditor

Hanychová sa ide súdiť s dvomi otcami z troch jej detí. Do boja vyrazila so Soukupom aj Prachařom

24.01.2024, 12:07
Celebrity

Agáta Hanychová (38) je plná prekvapení. Po expresnom rozvode s biznismenom sa vydala za bývalého priateľa Mirka Dopitu (39). Tým sa zdalo, že sa jej súkromný život dostal do rovnováhy a okrem drobností nemusí už nič zásadné riešiť. Opak je pravdou. Okrem prebiehajúceho súdu s Jaromírom Soukupom (54) ide pred súd aj ex manželom a otcom jej dcéry Mii, Jakubom Prachařom (40).

Bývalá modelka a influencerka Hanychová bude mať náročný rok. O starostlivosť bojuje s posledným partnerom Jaromírom Soukupom. Okrem toho sa biznismenovi nepáči, že brunetka na sociálnej sieti zverejňuje tvár ich malej dcéry Rozárky. Mnohí si myslel, že to jej jediný neuzavretý prípad s bývalými mužmi jej života. Opak je pravdou. Kvári ju i vzťah s Jakubom Prachařom. Moderátor má ten istý postoj ako šéf Barrandovu. Neželá si aby jeho dcéra bola na videách, kde Aguš zverejňuje ich zďaleka neplnoletú dcéru Miu. 

„Chce vysúdiť nielen zákaz zverejňovania záberov dcéry, ale najskôr bude žiadať aj o ochranu osobnosti,“ povedal pred časom zdroj pre blesku.cz.

Reakcia na seba nenechala dlho čakať. Influencerka naštartovala mobilný telefón a išla na to: „Nesmiem dávať na instagram Miu. Tu pán, ktorý nonstop pracuje as dcérou je namiesto neho opatrovateľka, si kladie také podmienky. Je to jednoducho debil!“ oprela sa do Prachařa Agáta drsným spôsobom.

Súd k tomuto sporu mal prebehnúť včera. Avšak nekonal sa. Údajne nedošlo k dohode, ale pojednávanie je odročené. Agáta, ktorá si takmer nič nenecháva pre seba sa výnimočne k udalosti ešte nevyjadrila. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:59