Veronika ŽilkováArchiv MAFRA
StoryEditor

Veronika Žilková o detailoch rozchodu svojej dcéry so Soukupom: „Všetkým sa uľavilo, že spolu nie sú!“

03.01.2024, 15:55
Celebrity

Herečka Veronika Žilková (62) po svadbe svojej dcéry Agáty zbalila kufre a vyrazila za slnkom. Odtiaľ sa prihlásila o slovo a oznámila prečo vzťah influencerky a biznismena skončil. V rodine si ho neželali.

Herečka z dovolenky na Kanárskych ostrovoch pravidelne pozýva svoje fanynky na sledovanie jej cvičenia, ktoré naživo vysiela. Počas jedného vysielania sa tiež vyjadrila ohľadom vzťahov svojej dcéry Agáty Hanychovej čo je horúca téma: „Agkátka to má ťažké. Všetky noviny písali, že Agátka opustila pána Soukupa. Nie, bolo to tak, že na konci prázdnin pán Soukup povedal, že už s Agátkou nechce byť. Možno keby ste videli vnúčatá po návšteve pána Soukupa, tak by ste tiež súhlasili s tým, či už nie sú spolu,“ šokovala Veronika Žilková.

Podľa jej slov je teda jasné, že Agátine dve staršie deti, ktoré má z predošlých vzťahov neboli z ich nového otecka Jaromíra Soukupa nadšené. Avšak športovec Dopita, ktorého si Hanychová vzala na konci minulého roka, boduje v celej rodine a počuť na neho iba chválu.

image

Hanychová sa vydala za svojho ex, Miroslava Dopitu.

Archiv MAFRA

„Všetci sa snažíme vychovávať deti, čo najlepšie sa dá. Niekedy ten život zatočí s nami aj deťmi, ako si neprajeme. Je to cvičenie osudu, života. Je dôležité to prežiť, vydržať a nájsť riešenie, ktoré vždy niekto odnesie, ale najlepšie najmenej členov rodiny. Ja som veľmi rada, že sa Agátka vydala za Mirka, je to bezchybný chlapec. Nikto toto neplánoval, nikto to nechcel. Agátka chcela byť s Jaromírom, jednoducho to nevyšlo a treba ísť ďalej,“ priznala česká herečka s tým, že Dopita je pre všetkých v rodine výhra.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 20:03