Braňo je považovaný za slovenský sexsymbol.Instagram/Brano Deak
StoryEditor

Braňo Deák skončil v nemocnici. Tak skoro sa zrejme pred kamery nepostaví, boľavá platnička?

31.01.2024, 07:38
Celebrity

Braňo Deák (41) je úspešný herec a idol žien. Mnohokrát je označovaný ako sexsymbol, hoci on sám sa zaň nikdy nepovažoval. No fotografia z nemocničného lôžka hovorí za všetko...

Sympatického herca môžete pravidelne vídať na televíznych obrazovkách v seriáli Nemocnica. Tentokrát sa v nej ocitol nielen na pľaci.

Pozdrav z nemocnice

Braňo sa svojim verným fanúšikom prihovoril prostredníctvom sociálnej siete Instagram. "Odkiaľ budeš sledovať dnešnú časť seriálu NEMOCNICA? Ja priamo z nemocnice. Napíš mi, alebo pošli foto. Mám koooopec času odpisovať ". Mnohých určite prekvapilo, že je na nemocničnom lôžku. A zrejme nešlo o žiadny banálny zákrok, pretože ako sám napísal, bude mať momentálne dosť času a v nemocnici dokonca strávi zrejme niekoľko dní. Z jeho slov je tiež jasné, že nech sa už stalo čokoľvek, má to za sebou a momentálne je v štádiu rekonvalescencie.

image

Braňo sa prihovoril fanúšikom priamo z nemocnice.

Instagram/Brano Deak

Reagujú aj kolegovia

Reakcie na seba nenechali dlho čakať a skoré zotavenie mu prajú aj jeho hereckí kolegovia. Ozvala sa Kariny Haydu, Andrea Karnasová či Lujza Garajová-Schrameková. Skoré uzdravenie prajeme samozrejme aj my!

Mnohí fanúšikovi boli zvedaví a svojmu obľúbenému hercovi písali otázku čo sa mu stalo. Viacerí vyjadrili obavy, že snáď nejde o nič vážne. Deák s ofačovanou rukou, ale drží bobríka mlčanlivosti. Neodpovedal na sociálnej sieti ani jednému. Aj keď ich vyzval, že bude na ich komentáre odisovať, nakoniec z toho nič nebolo.

V kuloároch sa hovorí, že herca dlhodobo trápila boľavá platnička a plánoval operačný zákrok. Preto zrušil aj natáčacie dni.

image

S kolegami na pľaci.

Instagram/Brano Deak
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 12:54