Braňo Deák sa učí texty, keď všetci spia.profimedia
StoryEditor

Herec Braňo Deák chodí spať sám. Prezradil prečo na neho príde rad až neskoro večer!

24.03.2023, 09:43
Celebrity

Slovenský herec Branislav Deák je už dvojnásobným otcom. Aktívny umelec sa stíha naplno venovať rodine aj divadlu i natáčaniu. Niekedy si to však vyberie daň na večerných aktivitách.

Umelec už dlhšie vo svoj repertoári nemal žiadnu novú hru. Síce hral aj po korona období, kedy na dlhý čas boli brány divadla zatvorené, ale teraz vyvsáva veľkú novinku: „Chystám predstavenie po dlhšom čase pretože korona ma zastavila. Síce som hral, ale neskúšal som nič nové. Takže teraz sa to znova naštartovalo. Skúšam novú hru s dvoma kočkami Andreou Karnasousvou a Andreou Zimányovou. Volá sa to Sen každej žien. Hráme tam traja ľudia a je to o tom, čo je ideálne, pre ktorú ženu. Či je to muž, ktorý je dokonalý alebo nie,“ naznačil dej.

Ktoré predstavenie je Vaša srdcovka?

Najdlhšie čo hrám je v divadle Aréna je Írska kliatba. Už deväť rokov, a je to predstavenie, ktoré mám najradšej zo všetkých. Aj tým, že to hráme toľko rokov asi to má aj divák rád. Dúfam, že to tak rýchlo neskončí.

Čo zvyknete robiť neskoro večer?

Učím sa texty. Keďže mám dve deti, točím, skúšam, nezostáva na to cez deň čas. Keď ich uložím, teda potom sa venujem žene a potom, keď pošlem aj moju ženu spať k deťom, tak potom sa venujem seba a textom. Večierku mám okolo pol dvanástej. Divadlo sa ale však doma zle nacvičuje. To povie asi každý herec, že učiť sa je najlepšie v divadle priamo na pódiu.

 

Už začiatkom mája sa chystá veľkolepá udalosť, ktorá pritiahne k obrazovkám tisíce divákov. A to Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. Nenechá si ich ujsť ani herec: „Pozerám hokj, lebo hokej ma baví. Dokonca som hokej aj hrával. Na takej veľmi základnej úrovni. Pretože na jazere ešte kedysi býval ľad a tam sme s kamarátmi hrávali. Ale našim chalpacom smaozrejme fandím a vždy si to rád pozriem v telke ak je to v čase key môžem lebo tie časy sú rôzne. Ale fandiť budem, dodal s úsmevom. Viac prezradí Braňo Deaák v soboutu v talkshow Petra Marcina Neskoro večer na Jednotke.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 05:33