Všímajte si signály, vďaka ktorým môžete odhaliť neveru.dreamstime
StoryEditor

Odhaľte neveru! Všímajte si signály, ktoré hovoria za všetko

29.01.2024, 09:00
Vzťahy

Nevera je jedným z najčastejších dôvodov, pre ktorý sa rozpadávajú vzťahy. Zároveň až viac ako 50% ľudí bolo minimálne raz počas trvania vzťahu nevernými. Niektorí to berú ako úlet, ktorý pre nich nič neznamená, len občasné rozptýlenie a únik zo stereotypu.

Naštrbený vzťah po nevere sa dáva len veľmi ťažko opäť dokopy. Opakované klamanie je pre druhú stranu až príliš ponižujúce a zraňujúce. Neverníka môžete odhaliť. No nezatvárajte oči pred jeho správaním.

Vlastný program

Určite vám neodporúčame sliediť po každom partnerovom kroku. Ani ho vypočúvať, nedajbože sledovať. No pokiaľ ma zrazu mimo domu viac aktivít, než zvyčajne, zbystrite pozornosť. Chodí pravidelne športovať, no výsledky nejako nie je vidieť? Hmmm... nuž, navrhnite mu, že s ním pôjdete do fitka, kde údajne pravidelne chodí. Raz dva uvidíte, či je mu toto prostredie dobre známe, alebo je tam nováčik. Výkričníkom by pre vás malo byť, ak z toho, aby ste šli vo dvojici bude cúvať, vyhovárať sa a všemožne sa snažiť, aby ste s nim nikam nešli.

Telefón pod kontrolou

Vypnuté zvonenie aj všetky notifikácie, telefón otočený displejom nadol, alebo aj to, ak ho má neustále so sebou. A to aj keď ide na WC či do sprchy. Kontrola telefónu nie je riešením. Skôr otvorená konfrontácia. Nikto samozrejme nie je povinný vám ukázať, čo jeho telefón ukrýva, no ak nemá čo stratiť, a zároveň vidí, že vás táto otázka veľmi trápi, nemal by mať problém vám ukázať jeho obsah. Aj keď...ani to nemusí vždy znamenať, že na niečo prídete. Neverníci sú veľmi, veľmi opatrní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 21:45