Heslo u divákov nebodovalo.tv joj
StoryEditor

Nový projekt Rytmusovej Alagič skončil fiaskom. Moderátorka sa na miestočku dlho neohriala

18.01.2024, 09:25
Celebrity

Večerná súťažná relácia bola čistým fiaskom. V hlavnom vysielacom čase nadobro končí! Jojka stavila na moderátorku Jasminu Alagič (34), ale ani tá nedokázala divákov zaujať.

Divákov jednozančne nezaujala ani relácia Heslo ani jeho moderátorka. Tá si zlízla na sociálnych sieťach poriadnu kritiku. Vyčítajú jej afektovanosť a prílišne predvádzanie. Jasmina si zrejme myslela, že relácia je o nej a nie o formáte. V takomto prípade má byť moderátor, ten čo reláciou sprevádza. Nie je to "Jasmina šou". Desiatky kritických hlasov zrejme vysmiatu blondínku s balkánskymi koreňmi zamrzela. Rozhodnutie Jojky bolo nekopromisné. Čísla sledovanosti boli otrasné, a tak večerné Heslo stiahli z obrazoviek. 

image

Heslo s Jasminou končí.

tv joj

Namiseto toho sa vracia do tohto vysielacieho času Inkognito. Šou s Vladom Voštinárom a hádačmi sa v hlavnom pondelňajšom čase vysielalo takmer šesť rokov. K zmene pristúpila Jojka po poklese sledovanosti v prvom covidovom roku od januára 2021, kedy po pol deviatej uprednostnila seriál Hranica.

ANKETA
Sledovali ste šou Heslo?

Inkognito sa presunulo až k 22. hodine, čo jeho diváci neprijali s nadšením. Teraz nastávajú zmeny a milovníci Inkognita nemusia, kvôli tejto relácii ponocovať.

image

Inkognito preskočilo večernú šou Heslo.

JOJ

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 08:08