Jasmina oslavovala narodeniny v kruhu najbližších.
StoryEditor

Jasmine Alagič zaspieval k narodeninám najdôležitejší muž a pochválila sa autom!

28.06.2023, 13:12
Celebrity

Jasmina Alagič (34) včera oslávila svoje narodeniny. Jasmíne by tento vek hádal málokto. Pôsobí oveľa mladšie a to nie len vďaka jej výzoru, ale aj spontánnej, dobrosrdečnej a veselej povahe. K narodeninám jej priali jej kolegovia, najbližší priatelia a dojemné gratulácie dostala aj od svojej rodiny.

S narodeninovými prekvapeniami najbližší priatelia moderátorky Jasminy Alagič rozhodne nešetrili. Okrem krásnych gratulácii, s ktorými sa na sociálnych sieťach doslova vrece roztrhlo zrejme dostala aj dar v podobne luxusného automobilu.

V kruhu najbližších

Moderátorka sa netají svojim pozitívnymi postojom k životu. Užíva si ho naplno. Rodinu a priateľov má na prvom mieste. Preto nie je žiadnym prekvapením, že aj oni jej počas tohto špeciálneho dňa pripravili nejedno milé prekvapenie. Kolegovia a priatelia jej spoločne zaspievali známy song Happy birthday a hoci to mladú moderátorku dojalo, zrejme to bolo nič oproti tomu, aké prekvapenie ju čakalo ráno po prebudení.

Pieseň pre Jasmínu

Manžel Jasminy Alagič, raper Patrik Rytmus Vrbovský jej možno zaspieva pár milých slov k narodeninám, no s tým sa na sociálnych sieťach nepochválila. Naopak, s veľkou radosťou pridala milú pieseň od muža svojho života, syna Sanela. Ten jej roztomilým detským hláskom zaspieval tú najkrajšiu narodeninovú pieseň akú si mama môže priať. Takéto prebudenie a začiatok narodeninového dňa si krásna Jasmína užila ešte v pyžame.

Luxusný dar?

Alagič na svojich sociálnych sieťach zverejnila video, v ktorom je zostrih z tohto pre ňu špeciálneho dňa. Okrem už spomínaných gratulácii sa v nich mihne aj luxusné auto, do ktorého nastupuje jej malý syn. Že by práve toto bol narodeninový dar od jej milovaného manžela?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 13:23