Jasmína si po náročnom roku dopriala pár dní oddychu na ajurvédskom pobyte.Instagram/Jasmina Alagic
StoryEditor

Jasmina Alagič: Po lúpeži šperkov odišla za oddychom. Na toto prišla počas masáže....

07.01.2024, 17:00
Celebrity

Jasmina Alagič má za sebou skutočne náročné a hektické obdobie. Posledné mesiace bola pracovne veľmi vyťažená a do toho počas sviatkov musela čeliť nepríjemnej krádeži priamo v jej dome. Niet sa preto čo čudovať, že si potrebovala od všetkého oddýchnuť a vybrala sa na ajurvédsky pobyt.

Ajurvédske pobyty sú najmä medzi našimi celebritami stále veľmi obľúbené. Azda najnavštevovanejšie sú tie na Srí Lanke. No Jasmina sa vybrala k našim susedom, do Rakúska.

Skvelý oddych

Podľa slov úspešnej moderátorky si tento pobyt nevie vynachváliť. Nielen že jej v centre spravili komplexnú zdravotnú diagnostiku, ale denne absolvuje aj niekoľko procedúr, ktoré sú prospešné pre celkové zlepšenie jej zdravotného stavu. Okrem iného majú síce striedmu a zdravú, no za to veľmi chutnú stravu, ktorá aj výborne vyzerá. No niektoré názvy pôsobia priam desivo. Jasmina je na pobyte spolu s jej dlhoročnou priateľkou a manažérkou, Gabrielou Ruman (Drobovou). Práve tá na svojich sociálnych sieťach zverejnila fotografiu polievky s názvom „HADÍ MORD“, n ktorej si pochutnávali.

image

Jej priateľka Gabriela Ruman, sa pochválila zaujímavým menu.

Instagram/Gabriela Ruman

Zaujímavé procedúry

Súčasťou procedúr sú aj rôzne druhy masáži. Alagič po jednej z nich prišla na veľmi zvláštne zistenie:

„Mám za sebou štvorručnú masáž, dvoj párovú či jak sa to povie a zistila som dve veci, naozaj by som nemohla mať trojku a viem ako sa cíti šnicla. To bolo extrémne olejové, všade ruky...zaujímavé skúsenosti tu zbieram.“

image

Jasmína absolvuje denne niekoľko procedúr.

Instagram/Jasmina Alagic

Moderátroka s manželom Rytmusom pred niekoľkými dňami zažili poriadny šok, keď im davaja lupiči vybielili ich vilu v Malinove počas bieleho dňa. Zamaskovaní muži sa dostali dnu v poobedných hodinách. Celebritná dvojica mala vypnutý alarm, keďže ako tvrdia mali v pláne si odbehnúť iba na chvíľu. Na zlodejov vypísali odmenu. Nechceli ju konkretizovať, ale pohybuje sa v tisíckach eur. Zmizli im luxusné šperky. Kráska dnes tvrdí, že ich cenu nerieši, ale mali pre ňu emocionálnu hodnotu. Zároveň si myslí, že sa na čiernom trhu nebudú dať ľahko predať, pretože sú gravírované s jej menom či dátumami významnými pre jej rodinu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 19:10