Takto vyzerá tréning Simony Krainovej.instagram/simonakrainova
StoryEditor

Bezchybné telo môžete mať aj vy: Zacvičte si tréning na vypracovanú postavu podľa Simony Krainovej

29.12.2023, 17:00
Celebrity

Síce oslávila Simona Krainová tento rok 50-tku, na jej postave to rozhodne nie je vidieť. Okrem zdravej a vyváženej stravy sa česká modelka veľa hýbe a množstvo času trávi v posilňovni. Pozrite sa, z čoho by sa mal podľa nej skladať váš tréning, ak túžite po bezchybnom tele a predovšetkým štíhlom brušku.

Krásna česká modelka Simona Krainová má dve deti a pár mesiacov po päťdesiatke, no jej mladistvý vzhľad jej závidia nielen tie staršie, ale aj tie mladšie ročníky. Túžite vedieť, čo sa skrýva za jej dokonalou postavou? V prvom rade sa Simona snaží zdravo stravovať, neobmedzuje sa, ale ani sa neprejedá. Za štíhle bruško a vypracované telo však môže aj dostatok pohybu a tvrdá drina v posilňovni. Pozrite sa, čo by ste mali cvičiť, aby ste dosiahli vytúženú postavu.

Beh miluje

Simona Krainová miluje beh, ktorý je dôležitou súčasťou jej cvičebnej rutiny. Ak túžite po vypracovanom tele, začnite s ním ja vy, ale už dnes. Pre začiatok si stanovte menší cieľ. Napríklad, že do konca mesiaca budete schopné zabehnúť päť kilometrov. Aby mal beh naozajstný účinok, snažte sa behať aspoň tri až štyrikrát týždenne približne 40 minút. Zároveň sa snažte meniť tempo, rýchlosť, ale aj štýl behania. Najúčinnejšie je striedanie šprintu a rýchlej chôdze. Okrem behu sa však sústreďte aj na iný pohyb. Simona odporúča barre cvičenia.

Barre cvičenia

Okrem behu by ste sa však mali sústrediť aj na iný pohyb. Simona odporúča pilates alebo barre cvičenia, ktoré vám pomôžu spevniť postavu, odstránite celulitídu a zhodiť nežiadúce kilogramy z oblasti bruška. Barre cvičenia sa cvičia pri tyči, no môžete ch vykonávať aj doma pri stoličke. K účinným cvikom patrí nepochybne pes smerom nadol, pozdrav slnku, kobra, plank, ale aj ruský twist. Ak nebudete vedieť, ako vykonávať jednotlivé cviky, na internete nepochybne nájdete množstvo videí s barre cvičením. Takisto sa môžete pozrieť aj na Simonin instagramový profil, na ktorom často zdieľa svoje tréningy.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:35