Agáta Hanychová to nemá ľahké.Profimedia
StoryEditor

Jakub Prachař ženie Hanychovú pred súd. Nepáči sa mu to, čo Soukopovi. Spikli sa?

22.12.2023, 09:35
Celebrity

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) si ako trojnásobná mamička začala viac užívať súkromie, a preto svoj instagramový profil uzavrela pred okolitým svetom a o novinky sa delí iba so svojimi stálymi sledujúcimi. Pred nimi je však stále otvorenou knihou, a dokonca sa už pochválila necenzurovanou snímkou ​​najmladšej Rozárky. Pravidelne sa na jej videách objavuje aj dcéra Mia (6), korú má s Prachařom (40). Tomu už dochádza trpezlivosť a ich potomka chce zo sociálnych sietí stiahnuť.

ANKETA
Mali by podľa vás obaja rodičia súhlasiť so zverejňovaním tváre svojho dieťaťa na sociálnych sieťach?
Hanychová je známa svojou prostorekosťou. Viackrát sa jej to nevyplatilo, ale zdá sa, že na tejto svojej povahovej črte nejde nič meniť. Vetou - čo na srdci, to na jazyku sa Agáta Hanychová riadila aj vo chvíli, keď sa rozhovorila o dcére Mie, ktorá podľa nej podedila takmer všetko po otcovi Jakubovi Prachařovi, a to vrátane vzhľadu, ktorý modelka neokomentovala príliš lichotivo, za čo kedysi schytala veľkú dávku kritiky.

„Bohužiaľ vyzerá ako on a ja dúfam, že z toho ona… Pretože u tých chlapov je to pekné, ale keď dievča vyzerá ako chlapec, tak to nie je úplne pekné, ale ja dúfam, že z toho vyrastie,“ rozhovorila sa Hanychová pred časom v rozhovore pre eXtra.cz a reakcie pobúrených mamičiek na seba nenechali dlho čakať. Rozbehla sa diskusia, či je pre malé dieťa takýto komentár z úst vlastnej matky pre psychiku vhodný. Nuž, zrejme influencerka vie čo robí a ani na sekundu o svojom komentáre nezapochybovala.

Nepáči sa im to

Agáta zapája do svojich videí všetkých potomkov. Lenže to sa prestáva páčiť otcom jej detí. Prvý začal byť nepokojný biznismen Jaromír Soukup, s ktorým má poslednú dcéru Rozárku. Ten sa jasne vyjadril, že si neželá aby zverejňovala tvár ich dcéry. Soukup striktne zakázal ukazovať ich dcéru na sociálnych sieťach. Ona to ale raz obišla tak, že Rozárke na oči prirobila červené okuliare, inokedy ju odfotila len zozadu.

Teraz sa údajne o slovo prihlásil aj nepokojný moderátor Jakub Prachař. Bývalej modelke prišlo podľa portálu expres.cz predvolanie na súd tesne pred Vianocami. Hercovi vadí, že ukazuje ich spoločnú dcéru Miu na Instagrame. ďalšiemu "promovaniu" svojej dcéry chce zabrániť. 

image

Agáta s dcérou Miou.

Profimedia - Standardis

Brunetka však má na to iný názor a Mia podľa jej slov natáčanie videí miluje a otec malej blondínky chce dievčatko pripraviť o túto radosť: „Mia tým trpí, Instagram má veľmi rada. Príde mi zvláštne, že sa dcéra objaví na niekoho Instagrame raz alebo viackrát. Keď už raz na internete je, vždy sa dá vyhľadať,“ povedala Hanychová pre expres.cz. Jakub Prachař síce nezdieľa dcéru pravidelne, no na sociálnej sieti ju má. „Prvýkrát na Slávií a naposledy na mojom Instagrame. Nech žije Slávia a Mia Prachařová,“ napísal k minuloročnej fotke z futbalu. 

Dvojica má dcéru v striedavej starostlivosti čo sa influencerke nepáči. Rovnako tak, že by aj jej posledný partner Soukup mal ich Rozárku v striedavej starostlivosti. 

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:58