Agáta Hanychová a Jaromír Soukup majú prežívať krízu.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Trable v raji? Agáta Hanychová o rozchode s magnátom Jaromírom Soukupom, potrebujeme oddych

28.08.2023, 14:16
Celebrity

Influencerka Agáta Hanychová (38) a moderátor Jaromír Soukup (54) pred tromi mesiacmi privítali na svete dcérku Rozárku. Dvojica vyzerala ako reklama na šťastie. Neskrotná rebelka po nevydarených vzťahoch skončila v náručí mediálneho magnáta. Párik sa doteraz nevedel od seba odlepiť. Teraz však nastal zvrat. Spoločnú dovolenku ukončili skôr. Musia si od seba oddýchnuť, zverejnila modelka.

Nad vzťahom Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa visí v posledných dňoch veľký otáznik. Po ich návrate zo španielskej Marbelly, kde moderátor vlastní vilu do Českej republiky sa začali v kuloároch šíriť zvesti o ich možnom rozchode. Influencerka vo svojom živom vysielaní na Instagrame prezradila čo je za tým.

Návrat Agáty Hanychovej späť do Českej republiky sprevádza jedna nepríjemnosť za druhou. Navyše sa začali šíriť špekulácie o jej rozchode s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom, ktorý zo slnečnej Marbelly dokonca priletel o niekoľko dní skôr. Bývalá modelka konečne poskytla fanúšikom vysvetlenie, ako sa situácia medzi partnermi má.

Hanychová špekulácia o rozchode ostro vyvrátila. „Jaromír je pri sebe a ja som tu. My si od seba potrebujeme oddýchnuť. Myslím, že sme spolu boli teraz až až. Ale single nie som,” zverila sa svojim "dievčatkám", ako svoj fan klub nazýva v živom vysielaní, pretože ju zaplavilo veľké množstvo otázok, ako to s Jaromírom vlastne majú.

Brúsia si zuby exekútori

Majiteľ TV Barrandov Jaromír Soukup má aktuálne svojich vlastných problémov viac ako dosť. Zmieta sa totiž v obrovských dlhoch. Exekútori, ktorí sa v týchto týždňoch zahryzli do mediálnej skupiny Jaromíra Soukupa, spustili kroky s nepríjemným dopadom na množstvo aktivít a riadenia Súkupových podnikov. Kvôli výške dlžnej čiastky je v hre aj predaj majetku. 

"Agáta s Jaromírom sa v Španielsku príšerne pohádali. Prebehla tam šialená scéna, Soukup sa zobral a vrátil sa do Česka o niekoľko dní skôr,“ povedal zdroj pre Extra.cz. Keď sa z Marbelly vrátila aj Agáta s dcérami, neprišiel ju na letisko vyzdvihnúť galantný partner, ale mama Veronika Žilková.

Agáta si po pôrode spoločný život nevedela vynachváliť

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:01