Mia a Jána.Instagram/Agata Hanychova
StoryEditor

Agáta Hanychová vystrojila dcére Mii veľkú oslavu. Čo poviete na pieseň, ktorú jej zaspieval Ján Bendig?

14.09.2023, 12:00
Celebrity

Agáta Hanychová (38) má za sebou ťažké obdobie, no aj napriek tomu svojej dcére vystrojila veľkolepú oslavu. A ako inak, aj táto celebritná oslava mala svoju ústrednú tému. Tou nebolo nič iné, než Barbie. Nuž, šesťročná Mia bola z tohto prekvapenia iste nadšená.

No to ani zďaleka nebolo všetko. Malá princezná Mia (6)

image

Agáta a Mia.

Instagram/Agata Hanychova
image

Agáta s dcérou Miou.

Instagram/Agata Hanychova
 si mohla totiž užiť aj súkromný koncert Jána Bendiga. Pesničky, ktoré na oslave odzneli však na sociálnych sieťach spôsobili intenzívnu diskusiu.

Barbie

V poslednej dobe celebrity na svojich ratolestiach vôbec nešetria. Miestami to vyzerá, akoby ani nešlo o detskú oslavu, ale o takú malú svadbu. Inak tomu nebolo ani v prípade Agáty Hanychovej. Oslava sa konala v deň Miiných narodenín a o ružovú farbu na nej nebola núdza. Párty sa totiž niesla v téme Barbie. Nechýbal fotokútik, množstvo balónov a tiež torta s motívom tejto obľúbenej detskej bábiky.

Pobúrení fanúšikovia

Málokto sa môže pochváliť tým, že mu na narodeniny prišiel zaspievať známy spevák, niekdajší účastník Superstar, Ján Bendig. Malá Mia si tak okrem krásnej výzdoby užila aj koncert, ktorý bol venovaný len jej a pozvaným hosťom. No práve toto vystúpenie pobúrilo Agátiných fanúšikov. „Tá oslava bola strašná. Mia vo svojich 6 rokoch si bude pamätat pieseň " ty jsi na mol". 

image

Po koncerte nemohla chýbať spoločná fotka.

Instagram/Agata Hanychova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 07:43