Simona SalátováTelevízia MARKÍZA
StoryEditor

Simona Salátová: Z týchto slov sa vám budú tlačiť slzy do očí

12.12.2023, 14:00
Celebrity

Príbeh jednej z našich najobľúbenejších komičiek, Simony Salátovej je verejnosti dobre známy. Simona verejne hovorí o svojom neľahkom detstve aj o podmienkach, v ktorých vyrastala. Aj keď už toho povedala mnoho, ešte stále z času na čas odhalí niektoré momenty, ktoré vám vtlačia slzy do očí.

Simona bojuje proti domácemu násiliu. Sama si nim ako dieťa prešla a to, čo je pre mnohých krásnou realitou, bolo pre ňu niečím, čo mohla ostatným len závidieť.

Ťažké detstvo

Simona je vždy pozitívne naladená a optimizmus z nej doslova srší. Baví davy a milujú ju ľudia naprieč všetkými vekovými kategóriami. Jej humor má šmrnc a svoje sympatie u ľudí si určite získala aj tým, že si vie urobiť srandu aj sama zo seba. A to aj napriek tomu, čím všetkým si musela prejsť. Práve predvianočný čas v nej prebudil spomienky na detstvo, ktoré vás nenechajú chladnými. „Vianoce sú citlivé obdobie. Pre väčšinu ľudí to najkrajšie, ale pre rodiny, kam sa vkradla bitka a krik, to najhoršie. Zatvorení doma sa mnohokrát pozerajú spoza okien ako beží vianočný život. Aj ja som ako malá závidela vystresované mamy, ktoré dávajú deťom ochutnávať večeru počas varenia. Závidela som otcov, ktorí so stromčekom prídu domov triezvy. Moje Vianoce boli väčšinou hrôzostrašné a dnes si ich už nedám zobrať.“ Dnes už má našťastie úplne iný život. Má milovaného syna, s ktorým sa chystá robiť medovníčky a šťastnou ju určite robí aj jej partner, tiež komik Joe Trendy. Aj napriek svojmu šťastiu si však uvedomuje, že násilie je stále téma, ktorú treba riešiť. Pretože za dverami niektorých domácností sa deje presne to, čomu ona čelila ako dieťa takmer denne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 17:52