Kamila zverejnila prvýkrát od Danovej smrti príspevok na sociálnej sieti.Instagram/Kamila Heribanova
StoryEditor

Vdova po Danovi Heribanovi sa prvýkrát od jeho smrti prihovorila fanúšikom. Jej slová sú plné lásky aj bolesti

11.12.2023, 08:00
Celebrity

Už je to viac ako pol roka, čo Slovensko šokovala smutná správa o náhlom úmrtí jedného z najobľúbenejších hercov, Dana Heribana. Zomrel príliš mladý a nečakane. Mnohí súcitili najmä s jeho manželkou Kamilou a jeho synmi. Kamila nikdy svoje súkromie s fanúšikmi príliš nezdieľala, no teraz po prvýkrát urobila krásne gesto.

Herečka po manželovej smrti pokračovala v pracovných aktivitách, ktoré mala rozbehnuté. Na sociálnych sieťach však nebola aktívna. Teraz urobila výnimku.

Krásne gesto

Mnohí ľudia sa po smrti blízkej osoby chcú o svoj zármutok a bolesť podeliť aj s verejnosťou. No je aj veľa takých, ktorí sa naopak stiahnu a bolesť ukážu a prežívajú len v kruhu svojich najbližších. Rovnako to zrejme cíti aj vdova po známom umelcovi Danovi Heribanovi, Kamila. Tá po jeho smrti nedávala žiadne vyjadrenia. Až pol roka po tejto nečakanej udalosti sa rozhodla prihovoriť nie len ku svojim, ale aj Danovým fanúšikom: „Toto je posledná Danková nahrávka. Síce nie je autorom hudby ani textu, sadla mu ako vlastná. Myslím, že sa na dnešný večer hodí…volá sa príznačne: Světlo. Tak zapáľte druhé adventné svetlo, spomeňte si naňho a započúvajte sa…Mne to veľmi pomáha.“ Z jej slov cítiť lásku, ale aj bolesť, ktorú stále cíti. Nádherná pieseň, ktorú Dano spieva vás chytí za srdce. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:54