Cenu za najlepší mužský herecký výkon v divadelnej sezóne 2012/2013 získal Daniel Heriban.TASR
StoryEditor

Herca Dana Heribana pochovali v Suchej nad Parnou. Odkazy od jeho najbližších

30.05.2023, 10:56
Celebrity

Slovenskou scénou otriasla minuý týždeň nečakaná správa o úmrtí herca a hudobníka Daniela Heribana. Skonal vo veku iba 43 rokov. Cez víkend ho rodina pochovala blízko jeho rodného mesta.

V pondelok sa začal sťažovať na neznesiteľné bolesti chrbta a v utorok v skorých ranných hodinách ho už ratovala záchranka, ktorá mu bohužiaľ už nevedela pomôcť. Príčinou jeho skonu bola akútna disekcia aorty. Ide o náhle natrhnutie hlavnej tepny ľudského tela. Ide o tepnu, ktorá vychádza zo srdca a zásobuje krvou celý organizmus. 

Dnes sa koná posledná rozlúčka v Slovenskom národnom divadle avšak rodina ho v úzkom kruhu pochovala už cez víkend v Suchej nad Parnou. Daniel Heriban vyrastal v Trnave, neskôr sa jeho rodina presťahovala práve do dediny, do domu po starých rodičoch, ktorý sa nachádza v tesnej blízkosti miestneho cintorína, uvádza Nový Čas,,Spi sladko, synček drahý... Mamička a tatinko," píše sa na venci od jeho milovaných rodičov.,,Ľúbime ťa, Kamilka, Theo, Viky, Martinko," znie odkaz od milovanej manželky.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 05:27