Agáta s deťmi.Instagram/Agata Hanychov
StoryEditor

Agáta Hanychová porušila dohodu so Soukupom. Kto vie, akú to bude mať dohru...

06.12.2023, 10:00
Celebrity

Agáta Hanychová (38) svojim konaním neprestáva prekvapovať. Kým ešte donedávna tvár svojej najmladšej dcéry Rozárky kvôli zákazu nezdieľala, dnes je už všetko inak. Kto vie, akú bude mať tento jej počin dohru a čo na to vplyvný biznismen Jaromír Soukup (54)?

Že by po láske Agáty a Jaromíra nezostalo ani stopy sa nedá povedať. Už navždy ich bude spájať  ich spoločná dcéra Rozárka. A vyzerá to tak, že aj neutíchajúci boj o jej výchovu.

ANKETA
Myslíte si, že to Agáta preháňa?

Zákaz od Soukupa

Agáta sa po rozchode s podnikateľom rozhovorila o rôznych zákazoch, či príkazoch, ktoré musela trpieť. Jedným z nich bol aj zákaz ukazovania tváre ich spoločnej dcérky. Pre mnohých ľudí je to absolútne prirodzené.  Agáta sa však živí ako influencerka a so svojimi fanúšikmi sa delí o rôzne momenty aj zo svojho súkromia. Lepšie povedané, najmä zo svojho súkromia. Nevynímajúc svoje deti. Kým ešte donedávna rešpektovala zákaz od Rozálkinho otca a dievčatko fotila buď odzadu, alebo mu tváričku zakrývala pomocou rôznych emotikonov, dnes je všetko inak. Agáta kašle na zákazy a svoju druhorodenú dcéru ukazuje na sociálnych sieťach v celej svojej kráse.  Kto vie, aké budú mať tieto jej činy dohru.

image

Agáta s rodinou.

Instagram/Agata Hanychov

Odkaz prostredníctvom piesne?

Ako sme nedávno písali, Agáta počas videí, kde zverejňuje fotky malej slečny používa takmer denne ako podmaz pesničku „Fu*ck you“! Aj toto nenápadné gesto zrejme hovorí o tom, že si ide svoje a viac si nenechá rozkazovať. Necháme sa prekvapiť, či Soukupova reakcia nechá na seba dlho čakať....

image

Mikulášska idylka.

Instagram/Agata Hanychov
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 18:02