Český MMA zápasník Karlos Vémola odobral šleme pazúre.akv
StoryEditor

Vémola mal zmrzačiť šelmu, ktorú choval doma. Odobraté pazúre a ešte niečo horšie!

08.12.2023, 10:40
Celebrity

České úrady prišli k šokujúcemu záveru. Po tom, ako začali bojovníka Karlosa Vémolu (38) riešiť, kvôli nelegálnemu chovu šeliem doma v klietke vychádzajú na povrch otrasné informácie. Týral český bojovník prezývaný Terminátor svoje zviera?

Karlos Vémola prišiel o svoju bielu tigricu Antoniu Rambu, ktorú choval v luxusnej vile. Nemal potrebné papiere ohľadom pôvodu zvieraťa a legálnej držbe, navyše výbeh nezodpovedal požadovaným štandardom pre tigra. Okrem toho, tigricu choval spoločne s levom. Pre tieto dôvody Ministerstvo životného prostredia ČR rozhodlo o odobratí tigrice českému zápasníkovi.

Tému otvoril pred časom už dnes jeho bývalý kamarát. Naznačil, že Karlos Vémola si cez neho zvery zaobstaral, ale nezaplatil a vyhrážal sa súdmi. Kritikou svalovca nešetril. A tak začali milovníka luxusu a okázaleho životného štýlu riešiť príslusné orgány. V tejto kauze už vyvstáva mnoho otázok, ktoré musí Karlito vyvsetľovať. A, že to už nie je vôbec sranda!  

Český Blesk prichádza so šokujúcim detailami v tejto kauze. Podľa odborníkov malo zviera odobraté všetky pazúre na predných labkách, čo sa považuje za týranie

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 19:36