Vémola má doma šelmy. Rád sa nimi pýši.akv
StoryEditor

Zápasník Karlos Vémola si opäť zavaril. Je to vážne, hrozia mu 3 roky za mrežami!

19.04.2023, 13:13
Celebrity

Nejako sa mu nedarí. Snaží sa držať v športovej forme a v podstate jeho meno sa stále drží na špičke medzi MMA zápasníkmi, jeho súkromný život však kosí jeden problém za druhým. Po tom čo sa začali k aférkam so ženatým športovcom priznávať niekoľké jeho tajné milenky musí teraz Karlos "Terminátor" Vémola riešiť trestné stíhanie. Postaví sa celebrita pred súd?

Okázalý životný štýl je jeho veľká záľube. počnúc značkovým oblečením, cez luxusné automobily až po chov exotických zvierat a obletovanie silikónových krások. Vo svojom doma má valstnú ZOO, kde chová niekoĺko šeliem. S tými, ale začína byť problém. Nie, nedošlo im mäso. Má s nimi byť zaobchádzané protizákonne. 

image

Celebritná dvojica stále púta pozornosť.

Profimedia - Standardni obsah

Už jeho bývalý kamarát nazančil, že Karlos Vémola si cez neho zvery zaobstaral, ale doteraz ho nezaplatil a vyhrážal sa súdnymi procesmi. Kritikou svalovca nešetril.  

Už je obvinený

Neoprávnené nakladanie s chránenými voľne žijúcimi živočíchmi. To je čin, ktorý mal podľa polície Karlos "Terminátor" Vémola spáchaťa. Polícia obvinila ďalšie tri osoby. Bitkár si mal minulý rok kúpiť mláďa bieleho tigra, bez poriadnych papierov. „Polícia stavia na tom, že ako skúsený chovateľ levov vedel, že u tigrika nikdy nebude môcť preukázať pôvod,“ uvádza redakcia extra.cz  zo svojho zdroja. Zviera mal najskôr odovzdať kamarátovi T. L., ten mu po pár týždňoch oznámil, že zviera už nemôže ďalej prechovávať, tak mal Vémola kontaktovať ďalšieho človeka, P. P., aby si ho od neho odkúpil. Podľa detektívov zaň zaplatil 145-tisíc korún. „V poznámke platby na Vémolov účet stálo: ‚Vraciam na kávu‘,“ pripomína zdroj webu.

Lož, ktorá nevyšla

Podľa polície je jedným z Vémolových prehreškov to, že podľa Zákona o obchodovaní s ohrozenými druhmi nedostal výnimku na obchodovanie, napriek tomu mal ale s chráneným zvieraťom kšeftovať. Zhruba v rovnakom čase ako šelmu Šarlotu si mal Vémola podľa strážcov zákona zaobstarať ďalšieho tigríka, toho pomenoval Antonie Ramba. Ani ohľadom nej ale nemal mať v poriadku doklady. Preto na Instagrame robil, že má šelmičku len požičanú. 

V auguste minulého roku skutočne došlo k registrácii mláďaťa. „Keď u Karlosa prebehla domová prehliadka, oháňal sa darovacou zmluvou, zákonnosť držania mláďaťa dokladal registráciou jeho a jeho údajných rodičov. Polícia ale nie je hlúpa: odobrali vzorky srsti zvierat a z DNA potom na základe znaleckého posudku vyšlo, že udávané zvieratá žlto-čierneho sfarbenia nikdy nemohli byť rodičmi Antonia Ramby. Nepreukázal tak jej pôvod,“ pokračuje zdroj webu extra.cz, oboznámený s priebehom vyšetrovania. Vémola podľa strážcov zákona zaobchádzal Vémola s ohrozenými druhmi. A za to mu teraz hrozí v prípade preukázania viny tri roky basy.

Česká polícia sa k prípadu zatiaľ mediálne odmieta vyjadriť. Bitkár tvrdí, že je veľký milovník zvierat a má riadne spravený kurz chovateľa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:31