Celebritná dvojica stále púta pozornosť.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Bitkár Karlos Vémola lieta v parádnom prúsere. Kamarát ho zažaloval. Je na mizine?

10.03.2023, 10:34
Celebrity

Známy MMA zápasník, ktorého meno sa spája najmä s mnohými milostnými aférkami má teraz na krku ďalšiu patáliu. Milovník divokých šeliem, ktoré chová doma si zdá sa tento luxus zadovážil bez zaplatenie. To aspoň tvrdí jeho bývalý kolega, ktorý ho dal na súd. Exotické zvery vraj Vémola nezaplatil.

Karlosov bývalý kamarát Patrik Pejcha, ktorý prehovoril o spoločnom spore, Karlosových údajných daňových podvodoch a dlhoch na každom rohu. „Je to chudák. S Lelou urobili viac hanby ako Felix s Dádou," vyjadril sa v rozhovore pre český portál extra.cz

„Máme spor ohľadom tigrov, kde on ma oklamal. Mal dodať papiere a ďalšie veci, viac bohužiaľ nemôžem hovoriť. Riešime to na súde, kam som ho udal aj ja sám. Súd rozhodol, že mi má vrátiť peniaze, ktoré mi dlhuje," tvrdí Pejcha. „Mám všetko preukázané nech hlasovkami, tak správami od neho," dodal. Karlos sa ale na finančné vyrovnanie vraj nemá. Podľa Patrikových slov navyše nie je jediný, komu Karlos, ktorý rád dáva na obdiv svoj opulentný život, dlží peniaze. „Neviem, čo k tomu viac povedať. On teraz len len kecá, pretože je na suchu. Poznám ho šesť rokov a toho človeka nepoznám s peniazmi. Je to chudák. Dlží za jeden dom v Anglicku, kam dnes ani nemôže jazdiť z dôvodu, že tam má nejaké daňové podvody. Dlží za slávny Vémoland, dlhuje za autá, za všetko. Nepamätám si ho s peniazmi," uzavrel. Práve v Anglicku žijú Karlosove dve deti z predchádzajúceho vzťahu. Podľa Patrika zápasník krajinu od doby covidu práve kvôli vyššie spomínaným dôvodom nenavštívil.

image

Vémola má doma šelmy. Rád sa tým pýši.

Zdupká?

Vémolov bývalý kamarát Pejcha tvrdí, že mu nejde o peniaze, ale o spravodlivosť. Preto Karlosa vyzval na pästný súboj: „Ponúkam mu milión korún (42-tisíc eur) za to, keď som so mnou vlezie do ringu a ja všetko stiahnem. Nechám mu aj tie peniaze, čo mi dlží. Ale myslím si, že to neprijme," zhodnotil.

Vémola patrí medzi špičkových bojovníkov. Napriek tomu sa ho Pejcha nebojí: „Nie je to pre mňa veľké sústo, myslím si, že dnes už Karlos nie je veľké sústo pre nikoho. Teraz je to skôr gašpar. Toľko hanby v tejto republike neurobil ani Felix s Dádou, oni ich fakt prekonali." Terminátor zatiaľ mlčí a nevyjadruje sa.

Karlosovu domácu ZOO nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 13:19