Hanychová si servítku pred ústa nedáva.Profimedia
StoryEditor

Hanychová naložila Soukupovi: Nevidela od neho ani vindru. Odteraz pracuje len za peniaze

06.11.2023, 10:38
Celebrity

Agáta Hanychová (38) si zbytočne servítku pred ústa na adresu bývalého partnera Jaromíra Soukupa (54) neberie. Influencerka si rýpla do Soukupa a jeho televízie Barrandov. Fanúšikovia ju totiž zahltili otázkami, či ešte bude niekedy pokračovať v natáčaní programu Dievčatka v jeho televízii a odpoveď bola jasná.

Agáta Hanychová sa v minulosti pravidelne objavovala v programe "Holčičky" na TV Barrandov, kde jej dal Soukup priestor. Show, kde sa varilo, rozoberali sa deti či tehotenstvo, si okamžite získala mnoho fanúšičiek. Tie sa teraz influencerky na Instagrame spýtali, či sa k natáčaniu ešte niekedy vrátia. O tomto projekte už brunetka po rozchode nechce ani počuť.

"Dievčatká nebudú. Pretože to bolo na televízii Barrandov a tam ja naozaj teraz natáčať nebudem. Ja navyše rada pracujem za peniaze," neodpustila si Agáta uštipačnú poznámku na účet Soukupa, ktorý je zadlžený až po krk. A nepriamo tak potvrdila špekulácie, že za show v jeho televízii nič nedostala. Ako generálny riaditeľ TV Barrandov Soukup dokonca neplatil svojim zamestnancom, ktorý to po čase potvrdili.

Dal ho na súd

„Boli tam ľudia, ktorí pre neho robia prakticky na plný úväzok. Takže, keď im niekto tri mesiace nepošle peniaze, zloženky sa ich nepýtajú, nájomné tiež nie. Sú existenčne ohrození, môžu sa ísť jedine pásť. Je to tá najväčšia prasáreň, ktorú ľuďom môže urobiť. A veľmi dobre to vie, že sa to deje. Je to zámerné a je to podnikateľské dno,“ povedal eXtra.cz už pred časom jeden z postihnutých kameramanov Martin César, ktorý si svoje peniaze vydupal súdne.

Boj o dcéru

Aktuálne medzi brunetkou a biznisenom prebieha súd o dcéru Rozárku, ktorá sa im narodila v apríli tohto roku. Majiteľ televízie buchol do stola a zakázal influencerke zverejňovať na sociálnej sieti jej tvár. To Hanychovú naštartovalo a od vtedy sú bývalí partneri na nože.

image

Jaromír Soukup 

Profimedia
image

Dvojica sa dnes súdi o dcéru a výživné.

Archiv MAFRA

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:36