Agáta Hanychová Archiv MAFRA
StoryEditor

Hanychová vs. Soukup: Vojna o dcéru Rozárku, SÚD a zákazy!

20.09.2023, 12:27
Celebrity

Aj keď to najprv vyzeralo, že influencerka Agáta Hanychová (38) a biznismen Jaromír Soukup (54) ukončili svoj parterský vzťah v pokoji zdá sa, že opak je pravdou. Televízny mág už dal Agáte striktnú stopku! Ide o ich malú dcérku.

Medzi dvojicou už prebieha súdne konanie. Agáta a Jaromír sa idú biť o niekoľkomesačnú dcéru Rozárku. Bývalí partneri sa dali dokopy expresne rýchlo a vzťah im vydržal 15 mesiacov. Všetko vyzeralo ako slnkom zaliate. Agáta ešte pár dní pred zverejnením statusu, že je ich láske koniec klebety o krachu popierala. Nakoniec však išla s pravdou von: "Náš vzťah s Jaromírom je minulosťou. Naše cesty sa rozdelili a kráčame si každý svojou vlastnou. Bolí to. Nie je pre mňa ľahké o tom hovoriť, písať tieto riadky a priznať si, že ako pár spolu nepôjdeme ďalej. Rozišli sme sa ako priatelia, rozumní ľudia, ktorí došli k záveru, že k sebe nepatria. To, na čom nám obom najviac záleží, je a vždy bude naša dcéra Rozárka. Beriem to ako životnú prehru, na ktorej nesieme vinu obaja. Veľmi vás prosím, berte to ako moje jediné vyjadrenie k rozchodu. Ani pre jedného z nás to nie je ľahké, prosíme o rešpektovanie tohto pre nás oboch neľahkého obdobia. Jaromír, tebe ďakujem za rok a pol krásneho vzťahu a za našu nádhernú dcéru. Navždy budeš súčasťou môjho života, len už nie ako partner, ale skvelý otec našej Rózi."

image

Agáta a Jaromír po rozchode idú na súd.

Archiv MAFRA

Vrie to

Z Agátinho vyjadrenia mali fanúšikovia pocit, že dvojica sa rozišla v dobrom a všetko majú "upratané". Lenže Soukup si vraj po hlave nedá skákať a vyrazil do boja. Influencerke dal najavo, že si neželá aby ich malé dieťa zverejňovala na sociálnej sieti. Tak brunetka začala cez tvár Rózi dávať ikonku, ale spoločné zábery zverejňuje ďalej. Pre média už potvrdila súd, ktorý medzi expartnermi prebieha.

Vzťah influencerky a riaditeľa TV Barrandov trval len rok a štvrť a vzišla z neho dcéra Rozárka, ktorú obaja rodičia nesmierne milujú. Obaja by si s ňou priali tráviť čo najviac času, na to je ale potrebná obojstranná dohoda. A ako sa zdá, práve tu to viazne. Neschopnosť dohovoriť sa postupne rodičov päťmesačného dievčatka doviedla až na súd! Ten má rozhodnúť, kedy u koho dieťa bude a ako často ho ktorý z rodičov uvidí. „Súd nie je uzavretý, takže sa k ničomu vyjadrovať nesmiem,“ povedala Blesku.

ANKETA
Mysleli ste si, že sa Agáta s Jaromírom Soukupom rozídu?

Drsný odkaz

Už teraz je jasné, že vzťahy medzi bývalými milencami sú na bode mrazu. Agáta napríklad odhalila, že jej Soukup striktne zakázal ukazovať ich dcéru na sociálnych sieťach. Ona to ale raz obišla tak, že Rozárke na oči prirobila červené okuliare, inokedy ju odfotila len zozadu.

Jasný odkaz vysiela do sveta aj pieseň „Fu*k you!“, ktorú influencerka takmer denne pridáva na instagram ako podmaz k fotkám. Tiež nedávne stretnutie expartnerov, pri ktorom si odovzdávali dcéru, bolo podľa webu Expres.cz veľmi chladné, až nepriateľské. Obaja sa pri ňom dokonca vzájomne natáčali na telefón, akoby jeden druhému neverili už ani nos medzi očami!

Čo skutočne stálo za ich rozchodom? Viac vo videu

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:19