Pozrite sa, akú radikálnu zmenu podstúpila Dagmar Havlová.archív
StoryEditor

Z Dagmar Havlovej už nie je blondína: S novým odtieňom vyzerá kvele. POZRITE!

25.10.2023, 09:00
Celebrity

Herečka Dagmar Havlová je dlhé roky verná blonďavým vlasom, ktoré sú pre jej osobnosť priam typické. Aj keď by ste si mysleli, že ich odtieň by nikdy nezmenila, opak sa stal pravdou. Len pred pár dňami sa rozhodla dať šancu novej farbe, v ktorej vyzerá omnoho mladšie. Pozrite sa, ktorý odtieň si vybrala.

Rozmýšľali ste niekedy nad zmenou farby vašich vlasov? Niet sa čomu čudovať, pre mnohé ženy znamená takýto krok veľmi veľa. Niektoré sa prefarbujú najmä kvôli tomu, že chcú v živote zaexperimentovať, iné túžia naopak omladnúť, zapáčiť sa niekomu vo svojom okolí alebo sa posunúť vpred a zabudnúť na minulosť so starými vlasmi. Nech už je dôvod na zmenu účesu akýkoľvek, pre inú farbu vlasov sa nedávno rozhodla aj herečka Dagmar Havlová. Pozrite sa na jej nový vzhľad.

Dala zbohom blonďavým vlasom

Dagmar Havlová bola dlhé roky verná blonďavým vlasom, ktoré boli pre ňu priam typické. Len pred pár dňami sa však rozhodla podstúpiť radikálnu zmenu účesu, ktorá celkovo zmenila jej imidž. Zaexperimentovala a dala šancu divokému ryšavému odtieňu, ktorý okamžite zožal veľký úspech. „Pani Dagmar nosí skoro vždy rovnaký účes, blond vlny, ktoré sú pre ňu typické a veľmi jej pristanú. V ryšavom odtieni na mňa ale pôsobí snáď ešte mladistvejšie,“ napísal známy český stylista. Fotografiu v novom účese uverejnila aj na sociálnych sieťach, kde fanúšici takisto nešetrili komplimentami. „Tá farba vlasov je super. Vyniknú vďaka nim oči,“ napísala jedna z Dagmariných obdivovateliek.

Ryšavá ju omladila

Ryšavá farba Dagmar rozhodne pristane, ba dokonca vďaka nej vyzerá omnoho mladistvejšie a žiarivejšie. Dôvodom môže byť najmä fakt, že tento odtieň je spájaný s odvahou, nebojácnosťou a vášnivosťou. Ženy, ktoré si ním rozhodnú pokryť svoju hrivu, túžia po vzrušení, sú temperamentné a vek pre nich nie je nič viac než číslo. Čo si myslíte vy, pristane Dagmar táto zmena? 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:49