Lucia Lucid Sládečková.Profimedia
StoryEditor

Po nečakanom odchode z Jojky si Lucid Sládečková otvorila nový biznis. V zahraničí to parádne roztočila!

25.10.2023, 08:50
Celebrity

Známa vizážistka Lucia Lucid Sládečková (39), ktorá sa dostala do povedomia najmä vďaka šou Nákupné maničky, kde súťažiace líčila ako bohyňa sa zo Slovenska zdá sa na dlhý čas stiahla. S lukratívnym džobom sa len pred niekoľkými týždňami rozlúčila a už si našla iné podnikanie.

Ešte v lete oznámila Lucid prekvapivú správu o tom, že predáva svoju luxusnú vilu v Thajsku, kde žila niekoľko mesiacov, kvôli financiám. Život v zahraničí sa jej však zapáčil, a preto sa tam nakoniec rozhodla aj zostať, pričom si otvorila v exotike nový biznis v gastronómii. 

Slovenka sa stala v ďalekom Thajsku majiteľkou bistra, kde ponúka európske raňajky, kávu či čerstvé šťavy. Dokonca sa jej podarilo mať už aj prvých zákazníkov, ktorí boli z návštevy bistra nadšení. „Mne sa až trasú ruky od radosti,“ uviedla nadšená majiteľka po tom, čo obslúžila svojich prvých hostí.

Vizážistka má jednoznačne podnikateľského ducha. Nie len, že sa presadila ako prvotriedna vizážistka, stavila aj na biznis influencerky, do ktorého zapojila aj svoju dcéru Lýdiu.

image

Lucia Lucid Sládečková s dcérou Lýdiou.

evita

Vytvorila jej už ako malému dievčatku vlastný instagramový profil, kde zverejňuje drobcove rôzne zábery zo života. Malú blondínku perfektne naštylizuje, namaľuje a zábery plné pozitívnej energie na previdelnej báze zverejňuje. S otcom malej Lýdie sa rozišla ešte pred pôrodom. Make-up artistka sa vyjadrila, že pod koncom ich láskay sa podpísala mužova nevera. 

„Nežijem s ním. To je tak, keď sú ženy uponúkané v tejto dobe... A muži nevedia odolať,” vyjadrila sa vizážistka, z čoho bolo hneď zjavné, že do ich vzťahu vstúpila iná žena.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 22:06