Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si HOROSKOP na najbližšie dni: Baran sa musí ospravedlniť, Panna vyrieši vzťahové problémy

23.10.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 23. októbra do 29. októbra.

Baran

Dosť bolo ohovárania, klebetenia a ubližovania. Najbližšie dni by ste sa mali ospravedlniť všetkým, ktorým ste možno závideli úspech alebo uprednostnili svoje pocity nad pocitmi druhých. Ak tak neurobíte, ľahko sa vám to môže vrátiť. Pokúste sa preto tento týždeň zamerať na svoje slová, skutky a činy, ktoré mohli v minulosti ublížiť nejednému blízkemu. Verte, že vám to vo veľkom pomôže, a to najmä po psychickej stránke.

Býk

Už dlhšie stagnujete. Snažte sa preto určiť si nový cieľ a nebojte sa ísť aj do náročnejších vecí. Možno bude táto cesta ťažká, no napokon môžete pocítiť pozitívnu zmenu vo vašom živote. Pri tvrdej práci nezabúdajte ani na svoju rodinu, ktorá vás v toto obdobie potrebuje viac než kedykoľvek predtým. Partnerovi ukážte, ako vám na ňom záleží malým darčekom či spontánnym výletom. Cez víkend si doprajte relax s kamarátkami.

Blíženci

Najbližšie dni by ste sa mali snažiť začať myslieť trochu inak. Negatívne myšlienky a príliš vysoko stanovené ciele vás totiž neposúvajú nahor, ale nadol. Čo sa týka vzťahu s partnerom, skúste konečne prijať fakt, že chyby, ktoré ste jeden druhému urobili, už nezvrátite. Aby ste opäť pocítili silné puto, doprajte si pár dní voľna a strávte spolu nejaký čas.

Rak

Neustále pracujete a zabúdate na omnoho dôležitejšie veci. Najbližšie dni sa preto venujte svojej rodine a partnerovi, s ktorým vám to už dlhšie škrípe. Porozprávajte sa sním o vašej budúcnosti, problémoch alebo radostiach. S kľudom sa môžete vybrať aj na predĺžený víkend niekam do hôr, kde si vyčistíte myseľ a posilníte vzťah.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:04