Dvojica išla nečakane od seba. Začína súd o dcéru.Profimedia
StoryEditor

Hanychová išla s pravdou o rozchode so Soukopom von: „Moje deti si s ním nesadli!“

10.10.2023, 16:25
Celebrity

Málokto by čakal, že toto bude dôvod rozhodu medzi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírom Soukopom (54). Influencerka, ktorá má už dve deti s predošlích vzťahov teraz prezradila, že Mia a syn Krišpín s otcom malej Rozárky dobre nevychádzali. „Musela jsem ochránit své dvě děti,“​ vyznala sa.

Vysnívala si to celé inak

„Ja som s ním chcela bývať, myslela som si, že budeme rodina, ktorú som si vysnívala. Každý človek, keď ide do nejakého vzťahu, to chce takto. Obzvlášť slobodné matky s deťmi. Nepotrebovala som zachrániť finančne, že by som nemala kde bývať, ale dúfala som, že budeme rodina, ktorá bude spoločne jazdiť na výlety. Nebolo to ale tak, ako som si to vysnívala,“ priznáva Agáta s tým, že chuť na spoločné bývanie postupne mizla. A to predovšetkým z jej strany. Aj tak sa vraj snažila vzťah udržať za každú cenu. Predovšetkým kvôli najmladšej dcére. Vzťah predlžovala kvôli dcére „Ja som sa snažila to udržať čo najdlhšie predovšetkým kvôli Rozárke. Keď som však videla svoje staršie deti, tak už nie,“ hovorí rezolútne Hanychová, ktorá prvýkrát priznala, že vo vzťahu so Soukupom nebola šťastná dlhé mesiace. Aj kvôli tomu spolu nikdy nezačali bývať. „Chuť do spoločného bývania nebola. Z oboch strán. On by možno aj chcel, ale ja som videla, že moje deti nie sú šťastné. To som videla od tehotenstva,“ priznala Hanychová, ktorá popísala aj svoj aktuálny vzťah so Soukupom. „Nedokážeme spolu komunikovať ako rodičia. Nie je to príjemné odovzdávanie,“ hovorí Agáta, ktorá sa rozhovorila aj o vzťahu s Mirkom Dopitom, ktorý sa ako blesk z čistého neba vrátil do jej života.

image

Agáta tvorí opäť pár s otcom jej prvého syna. 

Profimedia - Standardni obsah

„Nebudem hovoriť, že sme sa do seba náhle zamilovali. Ani hovoriť o tom, či sme zamilovaní. Prechádzali sme obaja ťažkým obdobím a našli v sebe vzájomnú útechu. Myslím si, že je to najrozumnejšie riešenie. Ako sa celý národ smeje, tak neviem byť sama, čo priznávam. Je to tak. Hoci som sama celý čas,“ priznáva Hanychová.

image

Agáta sa teší z troch detí. Jedno má so športovcom, druhé s moderátorom a posledné s priateľom Jaromírom Soukupom.

aah

Influencerka v rozhovore extra.cz Host aj o tom, že nemá problém začať pracovať ako obsluha, ak by jej Instagram padol:

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 14:25