Kim Kardashian si našla nového partnera. Má ním byť známy futbalista.instagram/kimkardashian
StoryEditor

Kim Kardashian si našla zajačika: Jej novým partnerom má byť známy futbalista

22.09.2023, 17:00
Celebrity

Kim Kardashian je známa najmä vďaka kamarátstvu s Paris Hilton či televíznym reláciám, v ktorých vystupovala spolu s rodinou. Aj keď sa jej v kariérnom živote náramne darí, v osobnom živote je to úplne naopak. Vyzerá to však tak, že po rozvode a nevydarených románikoch si údajne len nedávno našla nového priateľa.

Jednou z najväčších hviezd svetového šoubiznisu je nepochybne Kim Kardashian, ktorá sa nepreslávila len kvôli modelingu, kamarátstvu s Paris Hilton či známym televíznym programom, ale aj domácim parnografickým videom, ktoré natočila so spevákom Rayom J. Okrem búrlivej kariéry si však prešla aj všemožnými vzťahmi, avšak ani v jednom nedokázala zotrvať.

Prešla si niekoľkými neúspešnými vzťahmi

Čiernovláska sa po prvýkrát vydala za hudobného producenta Damona Thomasa, s ktorým jej to však vydržalo len štyri roky. O čosi neskôr začala randiť s Reggiem Bushom, hráčom amerického futbalu, no ani s tým to nedopadlo najlepšie. Ďalším partnerom jej bol spevák Ray J, s ktorým to pravdepodobne stroskotalo po zverejnení  domáceho porno videa. Síce za túto snímku zarobila takmer 5 miliónov dolárov, lásku jej to nezachránilo. V roku 2014 sa napokon vydala za Kanyeho Westa, a aj keď to vyzeralo sľubne, po 7 rokoch manželstva a štyroch nádherných deťoch sa párik rozviedol. Po ňom sa niekoľko mesiacov stretávala s komikom Peteom Davidsonom, ale šťastie pri ňom nenašla. Síce to vyzeralo, že Kim pravú lásku nikdy nenájde, len pred pár dňami obletela svet správa, že je znovu zadaná.

Vyzerá to tak, že to myslia vážne

Podľa najnovších informácii by sa Kim mala už dlhší čas stretávať so známym hráčom amerického furbalu. Síce sa zdá, že je štvornásobná mama opäť šťastná, mnohí si myslia, že jej to dlho nevydrží. Známa modelka si totiž ulovila mladého zajačika, Odella Beckhama Jr, ktorý má len 30 rokov. Nech si spoločnosť hovorí čokoľvek, títo dvaja to spolu myslia naozaj vážne. Nielenže sa už zoznámili s rodinou, ale oslávili spolu narodeniny Khloé Kardashian a syna Tristana. Rozumieť si spolu môžu aj, čo sa týka vzťahov. Obaja si totiž prešli búrlivými rozchodmi, a preto je viac než možné, že túžia konečne nájsť to pravé. Budeme im držať palce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 19:27