Alena Stračiaková bude čo chvíľa prvorodenou mamičkou.instagram/alena_straciakova
StoryEditor

Alena Stračiaková bude mamou: Známa moderátorka nosí pod srdcom svoje dieťatko už 7 mesiacov

14.09.2023, 13:00
Celebrity

Moderátorka Ranných novín a spravodajstva televízie JOJ Alena Stračiaková sa onedlho stane mamou. Túto nádhernú správu oznámila na svojich sociálnych sieťach a dnes ju v rannom vysielaní oslávila spolu aj s kolegami. Neuveríte, no to, že nosí pod srdcom svoje dieťatko, sa jej podarilo tajiť až 7 mesiacov.

Alenu Stračiakovú môžete poznať ako moderátorku z Ranných novín či televízneho spravodajstva. Aj keď si svoje súkromie pevne stráži, pred pár rokmi sa rozhodla verejnosti pochváliť, že si zmenila priezvisko. Po dvoch rokoch randenia si zobrala za manžela známeho riaditeľa PR agentúry. „Bola to láska na prvý pohľad,“ povedala vtedy sympatická moderátorka, ktorá zároveň priznala, že medzi nimi okamžite preskočila veľká iskra. Síce ste ju na televíznych obrazovkách mohli vidieť takmer každý deň, ani jedna z vás netušila, že je tehotná. Túto radostnú správu oznámila fanúšikom len nedávno. 

Tehotenské bruško skrývala veľmi dlho

Dokázali by ste tajiť tehotenstvo celých sedem mesiacov? Ale Stračiaková, áno. To, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko, si pre seba nechala naozaj veľmi dlhú dobu, počas ktorej sa jej vypuklé bruško muselo ťažko skrývať. Túto radostnú správu najprv oznámila na sociálnych sie´tach. „Asi je na čase sa o to naše šťastie podeliť. Ľúbim ťa a teším sa na všetko nové, čo teraz príde. Budeme rodičia a ja budem mamou," napísala na Instagrame k fotografiám, na ktorých pózuje spolu aj s manželom.

Príchod bábätka oslávila aj s kolegami

Napokon sa tehotenstvo rozhodla osláviť aj spolu s kolegami v dnešných Ranných novinách. "Veľmi sa už s manželom na toho maličkého človiečika tešíme. Tento rok je pre nás naozaj krásny. Som vďačná za ten malý zázrak aj za to, že sa cítim naozaj dobre a tehotenstvo si môžem naplno užívať bez obmedzení," priznala budúca prvorodička Alena. Veríme, že si toto krásne obdobie užije naplno. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:50