Agáta Hanychová a Jaromír Soukup.Archiv MAFRA
StoryEditor

Prachatý partner hviezdičky Agáty Hanychovej lieta v parádnom prúsere. Obrovské dlhy!?

24.03.2023, 13:41
Celebrity

Bývalá modelka a influencerka Agáta Hanychová tvorí aktuálne pár s majiteľom českej televíznej stanice a známym pracháčom Jaromírom Soukupom. Dvojica na sociálnej sieti ukazuje ich nadštandardný životný štýl. Oddychujú v jeho nehnuteľnosti v španielsku, vymetajú luxusné obchody a Agátu oblieka ako princeznú. Má však tento životný štýl háčik? Zdá sa že ide len o pozlátko.

Agáta Hanychová, ktorá čochvíľa porodí Soukopovi dieťa prežíva najkrajšie obdobie. Brunetkin to bude už tretí potomok. Prvého má so športovcom Miroslavom Dopitom , druhú dcéru Miu s Jakubom Prachařom a spoločného potomka majú teraz s Jaromírom na ceste. 

Jaromír Soukup dáva roky najavo svoj okázalý životný štýl, ktorý však podľa českého webu je zrejme na dlh. S jeho financiami to údajne nie je s kostolným poriadkom. Podľa informácií českých médií podali na Jaromíra Soukupa v krátkom čase už tretí návrh insolventnosti. Portál Mediaguru.cz zverejnil článok o tom, že jeho firma Médea dlží už dokopy 30 miliónov českých korún (viac ako 12 mil. eur).

Z toho v hodnote 12 miliónov (viac ako 507 tis. eur)sú pohľadávky ČT, u ktorej si v minulosti objednali reklamu a sponzorské upútavky. Ďalších 18 miliónov (viac ako 760 mil. eur) za podobné služby dlží spoločnosti Media Club, ktorá je naviazaná na Marka Singera, riaditeľa TV Prima a Vladimíra Pořízka. Veritelia vraj v návrhu žiadali, aby bol odňatý nielen súkromný majetok Jaromíra Soukupa, ale aj jeho dcéry Natálie. Toto konanie neskôr označili ako vydieranie

Partner Agáty Hanychovej sa cíti dotknutý a tvrdí, že mu to ako podnikateľovi môže poriadne poškodiť dobré meno. Preto sa rozhodol podať trestné oznámenie za ohováranie a vydieranie. Firma Médea sa v takejto situácii neocitla prvýkrát. Už v minulosti mali problémy s dlhmi, ktoré však nakoniec stihli včas uhradiť.

 

Agáta a Jaromír si spravili vlastnú kulinársku reláciu

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:22