Simona KrainováProfimedia - Standardis
StoryEditor

Simona Krainová si zavarila na trapas. Chcela byť dokonalá, ale tento detail jej unikol!

12.09.2023, 10:21
Celebrity

Modelka Simona Krainová (50) sa vrhla na svoj účet na OnlyFans, kde zverejňuje za poplatok svoje najpikantnejšie fotografie. Aktuálne sa pustila do fotenia nových kúskov. Video z veľkolepého fotenia zverejnila na sociálnej sieti. To, ale prezradilo, že Simona si dopomáha k dokonalej hrive špeciálnymi páskami.

Nie je na tom vo finále nič zvláštne. Žiadna nie je taká dokonalá ako na profesionálnych fotografiách a kde nám nebolo dopriate tam si pomôžeme. Avšak tento detail sa na profesionálne fotenie nehodil. Odhalila ho nepochybne neplánovane. Nikto z týmu si do oči bijúcu lepku vo vlasoch Krainovej nevšimol. Nepôsobí vkusne a modelka si za to vyslúžila nie jeden kritický komentár.

Zahusťovanie či predlžovanie vlasov je veľmi obľúbená pomôcky pre ženy, ktorým nebola dopriata hustá hriva. S týmto problémom bojujú aj herečky, modelky či moderátorky, ktoré potrebujú vyzerať pred objektívom dokonale. Na trhu je mnoho spôsobov nadpájania vlasov. Jedna z prvých techník bol keratín. Ten sa však používa za tepla a vlasy ničí. Neskôr prišla metóda nadpájania za studena. Mikroringy či eurolocky sa stali obľúbené. Vlasy poškodzovali oveľa menej. na trhu majú svoje stabilné miesto. Pred časom sa začali vlasy predlžovať novou technikou. Vo svete je známa už roky. Na Slovensko prišla relatívne nedávno. Aj táto má svoje muchy. Veľmi výrazné. Zábery odhalili, že modelka Simona Krainová je milovníčka takzvaných tejpovacích pásikov. 

Nevedia sa zhodnúť

Video z fotenia aktov sa stretli s pozitívnymi, ale i negatívnymi komentármi. Väčšina sa zhoduje, že už netreba tlačiť na pílu a v päťdesiatke sa netváriť, že mám dvadsať: „Simčo, si síce krásna žena, ale za mňa je to už fakt trapné. A pro tých ostatných ja závidieť nemusím.“ Ďalší znie v podobnom duchu: „Nechajte to už tým mladším.“ Fanúšikovia si všimli aj nepekne trčiaci spoj vo vlasoch: "A čo tie tejpy. Božičku.“ Na negatívne komentáre modelka odpovedá svojsky: „Tak to nekomentuj a nerieš,“ vyjadrila sa.

Tento postoj sa nestretol so sympatiami: „Holt, Vám nelezie do zadku,“ zasmial sa triezvo jeden zo sledovateľov na sociálnej sieti.

Blondínka je už dlhšie terčom posmeškov, keďže sa rozhodla na pikantej sieti OnlyFans zarábať na svojich fotografiách s erotickým nádychom. Krainová si, ale hudie, že názor druhých ju nezaujíma a svojim telom sa rada popýši. K tomu ešte zarobí aj nejakú korunku. Tak prečo nie? 

 

ANKETA
Myslíte si, že to Simona Krainová preháňa?

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:16