Simon Krainová si založila účet na OnlyFans.Profimedia
StoryEditor

Simona Krainová sa rozhodla dráždiť telom ešte viac. Založila si účet na OnlyFans

21.08.2023, 11:22
Celebrity

Stránka OnlyFans sa nepýši príliš dobrému menu. Známa je tým, že ženy si nechávajú cez tento účet platiť od mužov za šteklivé zábery. Hovorilo sa jej sociálna sieť cez digitálnu prostitúciu. Na neskôr na nej začali pôsobiť rôzne modelky a tak sa záber zväčšuje. Teraz jej podľahla aj Simona Krainová (50), ktorá povedala, že tam plánuje zverejňovať šteklivé zábery.

Rada a seba púta ozornosť a nie je tomu inak ani teraz. Fanúšikov totiž šokovala ďalším výmyslo. Bude modelka na OnlyFans. Ako povedala, kalsické sociálnej siete ju nenechajú sa prejaviť naplno a mnoho jej záberov cenzurujú a blokujú pretože sú príliš sexi.

A to ju rozčertilo. „Tak ešte raz moji milí, rada by som sa vyjadrila ku včerajšej búrke na mojich sieťach ohľadom môjho nového profilu na platforme OF. Na veľa mojich fotiek na Instagrame ma neustále upozorňujú, že mi obmedzia účet, pretože som príliš odhalená, taká, maková a fotka obsahuje toto aj tamto ... Už ma to fakt nebaví, niekoľkokrát sa mi stalo, že mi fotky nezverejnili alebo nútili k odstráneniu. Fotenie patrí neodmysliteľne k mojej práci, mám ju rada a áno, živí ma veľmi dobre. Mám veľa krásnych fotiek od skvelých fotografov, ako z minulosti, tak nové, o ktoré by som sa s Vami rada podelila, ale tu to bohužiaľ nejde," posťažovala sa kráska.

image

Simona Krainová sa sťažuje, že jej Instagram blokuje sexi fotky.

Prečo sa rozhodla ísť novou cestou vysvetľovala ďalej: „Vám umožním si ich pozrieť práve pomocou platformy OF a tiež vás nechám trochu viac nahliadnuť do môjho súkromia:) Naopak som rada, že táto jednoduchá platforma existuje a umožňuje ľuďom, ako som ja, slobodne rozhodnúť, čo budú publikovať a čo nie. Tiež nám ponúka monetizovať obsah, ktorého tvorba stojí mnoho úsilia, peňazí a veľa práce ľudí okolo. A ešte raz, buďme k sebe milí a tolerantní a nechajme ľudí žiť, ako chcú. Možno by nebolo od veci sa trochu pousmiať ako hneď hľadať chyby a súdiť. Tí, komu sa to páči, nech si to užijú a zvyšok smutných moralistov nech si dá tmavú čokoládu, zmierňuje stres a nasranosť." odkázala blondínka. So svojimi dráždivými fotkami pôjde do sveta aj keby sa chumelilo!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 23:17