Simona Krainováarchív Mafra
StoryEditor

Simona Krainová: Rozrozprávala sa o drogách, prvom sexe a samovražde

04.04.2023, 12:00
Celebrity

Modelka Simona Krainová si už ako zvedavé a spoločenské dieťa vysnívala, že precestuje svet. S manželom si kúpili byt v Dominikánskej republike a práve v tomto ročnom období vymenila rodina Karibik za domácu zimu, ktorú nikto z nich nemusí. „Chcem žiť život naplno, uvedomila som si, že päťdesiatka je polčas,“ hovorí modelka, ktorá vo februári oslávila okrúhle narodeniny.

Podľa fotiek by som vám hádala pokojne aj o polovicu menej. Na koľko a ako sa cítite vy sama?

Stále ako mladá „blbka“, bláznivá. Otec mi hovorí: „Áno, staroba je naprd, pozerám do zrkadla, vidím starého dedka a môj mozog je furt mladý.“ Ja si myslím, že človek mentálne starne, až keď sa sám začne z dôvodu veku obmedzovať. A ja som stále detinská, možno aj vďaka deťom, s ktorými stále robím kraviny, nezakazujem im svoje seriály, hoci sú pre starších, a zhovárame sa o všetkom.

O čom napríklad?

Nemám žiadne tabu. O dievčatách – tam im radím, aby neskolili hneď prvú, pretože niektoré sú pobehlice. Pozrite sa na svet TikToku a Instagramu, kde sa násťročné dievčatá chvália, koľko už mali frajerov. Ja by som sa hanbila. So mnou sa o sexe rodičia doma nebavili, možno aj preto je pre mňa intimita niečo, čo niekomu nedám len tak za sendvič.

Dievča je predsa sexi, keď je krásne, úspešné, ale nedostupné pre toho, kto si ho nezaslúži. Alebo sa ma Max pýtal, či som niekedy fajčila trávu, že mu kamarát hovoril, že je dobrá. Priznala som sa, že som mala 22, keď mi ju niekto ponúkol, a ja som si džoint dala. Bolo mi z toho zle, videla som ružové slony, zjedla celú chladničku, motala sa mi hlava, a teda som mu povedala, že podľa mňa dobrá nie je.

Len jeden džoint marihuany, hoci ste sa pohybovali vo vrcholovom svete modelingu?

Drogy boli ľahko dostupné všade, ale oveľa viac sme pili alkohol. Je to asi tak, ako keď máte okolo seba tisíce chlapov, ktorí s vami chcú spať, a vy si poviete: Jasné, takto to síce môže fungovať, ale ja to vlastne nechcem. Navyše ak chcete robiť prácu na špičkovej úrovni, musíte byť „fresh“, a ja som bola veľmi opatrná.

Majú už chlapci svoje detské lásky?

Bruno každú chvíľu, je to typický sukničkár. Raz už mal v desiatovom boxe v školskej taške Bvlgari prsteň za 150-tisíc korún (vyše 6-tisíc eur, pozn. red.), že ho nesie Natálke, a odvtedy kontrolujem, či neodnáša nejaké moje drahé šperky Tiffany. On je totiž veľmi empatický.

Nedávno pchal do batohu nejaké svoje dve nové mikiny, a tak sa ho pýtam: „Čo to nesieš?“ A on: „Mami, nehnevaj sa, máme tam nového ukrajinského chlapca a on nosí stále jednu mikinu, ktorá trochu smrdí, preto som mu chcel priniesť tie naše.“ A tak som ho nechala. A Max? Ten miluje iba mňa a skladá mi komplimenty, že som krásna a že nájsť dievča, čo mi bude podobné, bude ťažké.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:26