Simona Krainová
StoryEditor

Simona Krainová ukázala interiér svojho exkluzívneho bytu. Kúpila dva, jeden od Dary!

21.11.2022, 19:52
Celebrity

Modelka Simona Krainová začala bývanie s manželom Karelom Vágnerom riešiť pred dvanástimi rokmi. Kúpila byt po kamarátke Dare Rolins, ktorý bol hneď vedľa jej. Spojila ich a v ňom vychovávali dvoch synov. Teraz je byt, ale zdevastovaný a blondínka chystá veľkolepú rekonštrukciu.

Domov je pre ňu najviac a preto sa v ňom chce cítiť Simona Krainová dobre: „Náš byt sme začali riešiť pred 12 rokmi. Na začiatok sme kúpili vedľajší byt, ktorý patril Dare, mali sme šťastie, že bol hneď vedľa. Byty sme prepojili a kompletne zrekonštruovali a pripravili na narodenie našich chlapcov. Byt bol úplne nádherný, ale ako sa narodili, explodovala doslova bomba! Maxík ťapal ručičkami od jedla pri rytmoch teletabbies po stenách. Bruno ho úspešne nasledoval a postupom času do brazílskej čerešne na podlahe, nielen tými oranžovými tatrovkami kreslili nepravidelné a trvalé obrázky," spomína Simona na vyvádzanie dvoch malých výmyselníkov. 

„Keď to zhrniem, tak sa nám podarilo byt zdevastovať a po 12 rokoch sme konečne ready na kompletnú rekonštrukciu. Chceme vám dnes ukázať návrh nášho nového bytu, z ktorého sme nadšení a na ktorý sa nesmierne tešíme," zverejnila Simona Krainová novinku. Interiér sa bude niesť v neutrálnych farbách a nebudú zrejme na stenách chýbať obrovské zábery top modelky. 

 

Foto interiéru v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 12:55