Pozrite sa, ako vyzerali outfity slovenských celebrít na festivale Lovestream.instagram/nazdravie
StoryEditor

Toto sú najlepšie celebritné outfity druhého ročníka festivalu Lovestream

20.08.2023, 09:00
Celebrity

Aj toto leto sa na Slovensku konalo niekoľko hudobných festivalov. V piatok otvoril svoje brány Lovestream, na ktorom ste mohli vidieť mnoho známych interpretov. Okrem hudby sa však nedalo nevšimnúť outfity niektorých slovenských celebrít. Pozrite sa spolu s nami na tie najlepšie. Prišla aj twiinska Nízlová s kamoškou.

Lovestram festival odštartoval už tento víkend svoj druhý ročník. Návštevníci mali doposiaľ možnosť vypočuť si hudbu od Martina Garixxa, The Killers, DJ Hardwella či Imagine Dragons. Túto udalosť si nenechali ujsť ani niektoré známe slovenské celebrity a keďže festivaly nie sú len o hudbe, ale aj o zaujímavých outfitoch, rozhodli sme sa pozrieť na tie najlepšie.

Mária Zelinová

Slovenská moderátorka Mária Zelinová sa na Lovestream festival vybrala v letnom, príťažlivom a vkusnom outfite. Džínsové šortky a crop top doplnila kamienkami, ktoré zdobili jej čelo.

image

Mária Zelinová

amz

 

Veronika Vágnerová

Modelka a víťazka Miss Slovensko 2007 zvolila na festival odvážny outfit, ktorý sa skladal z krátkych priliehavých šiat a vysokých bielych čižiem na podpätku. Spolu s účesom a mini doplnkami pôsobila naozaj príťažlivo.

image

Veronika Vagnerová

avv
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:24