Neuveríte, ako vyzerá seriálová Rosalinda dnes.instagram/rosalindathalia_
StoryEditor

Seriálová Rosalinda má sexapeallu na rozdávanie: Je dôkazom toho, že vek je len číslo

17.08.2023, 17:00
Celebrity

Pamätáte si na mexickú telenovelu Rosalinda? Ak áno, pravdepodobne si spomeniete aj na jej hlavnú hrdinku, ktorú stvárnila prekrásna a temperamentná herečka Thalía. Síce má 51 rokov, no jej vzhľad hovorí úplne o niečom inom. Nielenže si aj v tomto veku dokáže udržať štíhlu postavu, ale nerobí jej problém vystavovať ju na sociálnych sieťach či vo videoklipoch.

Pred viac než 20 rokmi sa na slovenských televíznych obrazovkách objavila mexická telenovela, ktorú si obľúbilo veľké množstvo žien. Môže za to najmä jej hlavná hrdinka Rosalinda, ktorá sa zahľadela do šarmantného Fernanda z bohatej rodiny. Nezabudnuteľnú Rosalindu stvárnila herečka, skladateľka a speváčka Thalía, ktorá si zahrala už v niekoľkých svetovo známych telenovelách. Aj keď v seriály pôsobila utiahnuto, jemne a romanticky, v skutočnosti je úplne iná. Pozrite sa, ako vyzerá seriálová Rosalinda dnes.

Z jej fotografii odpadnete

Thalía sa v súčasnosti venuje najmä svojím deťom a manželovi, no čas si dokáže nájsť aj na iné povinnosti, ako je koncertovanie a nakrúcanie. Dokonca nestratila ani kúsok zo svojho pôvabu. Síce má už rok po päťdesiatke, no na jej vzhľade to rozhodne nie je vidieť. Svojou dychberúcou postavou by totiž mohla zatieniť aj niektoré mladšie ročníky. Súdiac podľa fotografii na jej Instagramovom profile by sme mohli povedať, že je rok čo rok krajšia. Ak sa pýtate, aké je tajomstvo jej nestarnúceho vzhľadu, máme pre vás jasnú odpoveď. 

Telo bohyne nemá zadarmo

Možno si myslíte, že seriálovej Rosalinde sa darí udržiavať dokonalú figúru aj po päťdesiatke najmä kvôli genetike či množstve času, no mýlite sa. Za postavou bohyne sa skrýva tvrdá práca a dostatočná starostlivosť. Thalía sa totiž riadi pravidlom, ktoré hovorí, že ak sa chcete cítiť vo svojom tele dobre, musíte preto urobiť všetko, čo sa dá. Práve z tohto dôvodu sa snaží zdravo stravovať a len občas si dopraje niečo kalorické. Zároveň cvičí takmer každý deň jógu a pilates. Keďže nie je veľkou fanúšičkou dvíhania činiek, radšej sa venuje kardiu a boxu, pri ktorom spáli veľké množstvo kalórii. Ak sa neviete dokopať k zdravého životnému štýlu alebo túžite po postave seriálovej Rosalindy, zbehnite na jej Instagram, kde môžete nájsť veľmi veľa motivačných príspevkov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:38