Meghn Markle v Santa Barbare.Profimedia
StoryEditor

Meghan Markle v koncoch? Musí nosiť čip proti stresu, aha kde ho má!

14.08.2023, 15:19
Celebrity

Už dlhšie sa špekuluje o naštrbenom vzťahu Meghan (42) a princa Harryho (38). Ich problémy má odrážať aj zhoršujúca sa finančná situácia. Nepochybne ich rozpočet pocíti škrt s niektorými streamovacími platformami. Meghan teraz zachytili fotografi so špeciálnou náplasťou.

Dolieha na ňu náročné obdobie? Manželka princa Harryho (38) sa v týchto dňoch musí zaobísť bez svojho partnera, ktorý sa momentálne nachádza mimo USA. Aj to zrejme prispelo k tomu, že sa Meghan Markle (42) viditeľne trápi, čo prezradil drobný detail.

Posledné mesiace boli pre celebritný pár poriadne náročné. Po začiatočnom úspechu ich dokumentu Harry & Meghan sa im následne otočil chrbtom doslova celý Hollywood a v posledných týždňoch sa špekuluje nielen o ich finančných problémoch, ale aj o tom, že ich vzťah si prechádza vážnou krízou.

Toto obdobie si však zrejme začína vyberať na Markle svoju daň. Na najnovších záberoch totiž pozorným fanúšikom neunikol jeden detail. Náplasť na vnútornej strane jej zápästia. Ako sa ukázalo, ide o antistresovú pomôcku, ktorá má zabezpečiť lepší psychický stav.

Produkt NuCalm, ako sa tieto náplaste volajú, obsahujú mikročip, ktorý pomocou aplikácie v telefóne pomáha s podobnými problémami. Okrem toho by mali dopomôcť k dobrému zdravotnému stavu, imunite, odolnosti a dlhovekosti.

Albo ide o reklamu na nový produkt, ktorému majú ľudia veriť? U Meghan človek nikdy nevie...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:44