Obľúbená relácia sa vracia späť na televízne obrazovky.instagram/emafajnor
StoryEditor

Nákupné maniačky sú späť: Okrem novej porotkyne sa môžete tešiť aj na ďalšie zmeny

02.08.2023, 09:00
Celebrity

Televízna šou Nákupné maniačky si pred niekoľkými rokmi získala srdce nejednej diváčky. Ak patríte k ženám, ktoré milujú módu a nešetria na oblečení, máme pre vás dobrú správu. Táto obľúbená relácia sa totiž vracia späť na televízne obrazovky. Okrem novej porotkyne sa môžete tešiť aj na ďalšie zmeny.

V roku 2013 bola v televízii odvysielaná prvá epizóda Nákupných maniačok. Relácia sa zaradila medzi obľúbené takmer okamžite. Môže za to najmä fakt, že v nej vystupovali obyčajné ženy, ktoré bojovali o najkrajší výsledný outfit. Okrem svojich šatníkov mohli ukázať aj svoje zručnosti v rýchlom nakupovaní a kombinovaní oblečenia. Ak sa táto relácia páčila aj vám a boli ste smutné, keď sa odvysielala jej posledná epizóda, máme pre vás dobrú správu. Nákupné maniačky sú späť a dokonca v novom šate. Pozrite, na čo sa môžete tešiť už začiatkom jesene.

Výber novej porotkyne zabodoval

Najväčšou zmenou v relácii Nákupné maniačky bude rozhodne nová porotkyňa. Okrem Mariána Hornyaka bude outfity účastníčok hodnotiť aj módna influencerka Ema Fajnor. Táto elegantná, inteligentná a vtipná mladá dáma má neuveriteľný cit pre módu a zaujímavé názory, vďaka ktorým dokáže vytvoriť s Mariánom skvelú moderátorskú dvojicu. „Určite uvidíte z mojej strany skvelý štýl, humor a tvrdé porotcovanie,“ napísala Ema na svojom Instagrame. Premiéry sa už nevedia dočkať ani fanúšikovia tejto relácie. „Konečne je tam niekto, kto sa nielen vyzná, ale bude ma aj baviť a kvôli Eme sa k Nákupným maniačkam rada po dlhej dobe vrátim,“ tvrdí jedna z budúcich diváčok. Okrem novej porotkyne sa však môžete tešiť aj na ďalšie zmeny.

Moderné štúdio

Ďalšou novinkou v relácii Nákupné maniačky bude nové štúdio. Pripraviť by ste sa mali na množstvo ružovej, lesk či moderné prvky. Takisto ani logo nezostane také, aké bolo. Na jeho návrhu sa podujala šikovná grafička, ktorá spojila jednoduchosť s výstižnosťou. Tak čo, tešíte sa na premiéru relácie aj vy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:30