Tieto detské celebrity sa oplatí sledovať.instagram/lucidloveslydia
StoryEditor

Roztomilá dcéra Lucid či syn Plačkovej: Deti slovenských celebrít, ktoré zažívajú slávu už od plienok

28.07.2023, 17:00
Celebrity

Vďaka sociálnym sieťam máte možnosť nahliadnuť do života mnohých celebrít. Avšak zatiaľ, čo si niektoré z nich svoje súkromie pevne strážia, existujú aj také, ktoré so svojimi fanúšikmi zdieľajú svoj každodenný život a neboja sa ukázať ani svoje ratolesti. Pozrite sa, ktoré deti slovenských celebrít zažívajú slávu už od plienok.

Mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu nechávajú svojich fanúšikov nahliadnuť do ich súkromia a to najmä prostredníctvom sociálnych sietí. Niektorým z nich dokonca nerobí problém ani uverejňovať fotografie svojich detí, ktoré pozná celé Slovensko už od plienok. Či už je to roztomilá dcéra Lucid alebo syn Plačkovej, tieto milé, malé tváričky sa oplatí sledovať.

Lýdia

Dcéra Lucid Sládečkovej je celebritou už od narodenia. Známa vizážistka sa jej vďaka tejto skutočnosti rozhodla založiť aj vlastný Instagram, na ktorom pravidelne uverejňuje roztomilé  fotografie. Ak túžite svoje deti štýlovo obliekať alebo len nahliadnuť do sveta tejto malej ratolesti, Lýdiu sa rozhodne oplatí sledovať.

Talinka

Talinka je dcéra Lucii Mokráňovej. Ich spoločné fotografie, ktoré Lucia zdieľa na Instagrame sú plné lásky a hrdosti. Niet sa však čomu čudovať, Talinka totiž okrem krásy zdedila po mame aj cit pre módu či fotogenickosť.

Nea a Linda

Nea a Linda sú dcérami Daniely a Veroniky Twiins. Tieto dve malé slečny vyzerajú presne tak isto, ako ich maminy v detstve. Sú nádherné a predovšetkým vedia, ako sa tváriť pred objektívom. Najsledovanejším potomstvom je poslednú dobu najmä Linda, ktorá za svoju slávu môže vďačiť škandálu týkajúceho sa jej otca Matúša Kolárovského. 

Vaneska

Tatiana Žideková je známa zo sociálnych sietí nielen kvôli zdravému životnému štýlu či cvičeniu, ale aj svojej dcére Vaneske. Keď sa pozriete na jej Instagram, je jasné, že malá princezná zdedila po mamine veľký cit pre módu. Rovnako neodolateľný je však aj jej úsmev, nemyslíte?

Sanel

Síce tvár syna rapera Rytmusa a moderátorky Jasminy Alagič tak skoro neuvidíte, Sanel je už skoro tak slávny, ako jeho rodičia. Deň čo deň totiž obaja zdieľajú fotografie a videá, na ktorých vidieť, že ich syn je neuveriteľne štýlový, šikovný a trendy.

Dion

K najslávnejším deťom nepochybne patrí aj syn Zuzany Plačkovej, ktorý je už od plienok doslova kráľom Instagramu. Mamina mu dokonca vytvorila aj vlastný profil, na ktorom každodenne zdieľa život plný bezprostrednej lásky, ale aj luxusu a módy.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:13