Pozrite sa, ktorým celebritám najviac pristane štýl Barbie.instagram/iversanns
StoryEditor

Slovenské celebrity podľahli najnovšiemu trendu: V štýle barbie sa ukázala Gáborík, Rumanová či Plačková

31.07.2023, 20:00
Celebrity

V súčasnosti prevláda nielen medzi obyčajnými ženami, ale aj celebritami množstvo zaujímavých trendov. Keď by sme sa však mali zamerať len na tie módne, rozhodne by vynikal barbiecore. Štýl, ktorý sa nesie v znamení ružovej farby, si obľúbili aj tieto známe tváre. Pozrite sa, ako im pristane módny trend inšpirovaný detskou bábikou.

Štýl bábiky Barbie nazývaný barbiecore je tohtoročným ošiaľom. Obľúbený sa stal najmä vďaka premiére dlho očakávaného filmu, v ktorom známu bábiku stvárnila herečka Margot Robbie. Ružová farba a prvky tohto zaujímavého štýlu sa tak objavili nielen na pultoch obchodov, ale aj v šatníkoch známych celebrít. Pozrite sa, komu pristane barbiecore najviac. 

Gáboríkovci

Ivana Gáborík sa rozhodla, že si na narodeninovú večeru s Mariánom zoberie ružové šaty, kabelku aj topánky, v ktorých sa bude cítiť ako Barbie. Aby nebola sama, jej manžel si taisto obliekol ružové tričko, aby k sebe ladili. Pristane im to, nemyslíte? 

 

Lucia Almaksus

Aj keď je influencerka Lucia Almaksus v pokročilom štádiu tehotenstva, neznamená to, že sa prestane obliekať podľa najhorúcejších trendov. Ani ju totiž neobišiel ošiaľ ohľadom malej bábiky Barbie. Nedávno sa nahodila do obtiahnutých ružových šiat, v ktorých vyzerala priam dokonale. 

 

Bianka Rumanová

Podnikateľka a influencerka Bianka Rumanová zobrala barbiecore naozaj vážne. Kvôli premiére filmu Barbie si okrem ružových šiat zladených so šatkou a topánkami zaobstarala historické ružové auto. 

 

Mária Zelinová

Ani redaktorka Mária Zelinová si nenechala ujsť premiéru dlho očakávaného filmu Barbie. Spolu s partnerom sa ukázala v minisukni a odvážnom ružovom tope, ktorý odhaľoval jej bujný dekolt. Partner Tomáš nechcel zatieniť svoju partnerku a tak sa rozhodol navliecť do čiernej. 

Zuzana Plačková

Ružová sa k Zuzane Plačkovej jednoducho hodí. Keď ani ona sa nevyhýba najnovším trendom, navliekla sa do monochromatického ružového outfitu. K fotografii na sociálnej sieti napísala "Barbie queen" a priznajme si, že by to nebola ona, keby sa nenazvala kráľovnou. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:04