Honzík Novotný sa z verejného života už stiahol.
StoryEditor

Pamätáte si na legendárnu šou Nevesta pre milionára? Takto vyzerá Honzík dnes

10.07.2023, 09:00
Celebrity

Honza Novotný sa preslávil vďaka reality šou Nevesta pre milionára, v ktorej si chcel nájsť lásku svojho života. Aj keď by ste povedali, že tento lámač ženských sŕdc bude po účinkovaní v šou striedať partnerky, ako sa mu zachce, pravda ja úplne iná. Dnes má pár rokov po štaridsiatke a šťastie mu robia najmä jeho dve dcéry.

Honzovi Novotnému sa v roku 2006 zmenil život od základov. Vďaka účinkovaniu v televíznej reality šou Nevesta pre milionára sa stal obľúbenou celebritou nielen v Česku, ale aj na Slovensku. Síce sa po rokoch napokon ukázalo, že milionárom v skutočnosti vôbec nebol, no vďaka svojej charizme si stále dokázal udržať povesť sympatického lámača ženských sŕdc. Lásku sa však nesnažil hľadať len v šou, ale aj v realite, kde chodil od vzťahu k vzťahu.   

Zo vzťahu do vzťahu

Po tom, čo sa odvysielala šou Nevesta pre milionára, Honzík očaril nejedno ženské srdce. Jeho šarmu podľahla napríklad herečka Lucia Molnárová, speváčka Lucia Olešová, modelka Romana Škamlová, ale aj moderátorka Mariana Ďurianová, s ktorou randil, aj keď bola čerstvo vydatá za Libora Boučku. Aj keď by sa zdalo, že to s hľadaním lásky bude mať pri takom veľkom zástupe žien jednoduché, pravda je úplne iná. Zaľúbiť sa ešte stihol do sympatickej Moniky, s ktorou mu však manželstvo stroskotalo kvôli nevere. Jediný vzťah, ktorý si dokázal udržať, bol s jeho objaviteľkou Gabikou Drobovou. S ňou vychádza dodnes naozaj veľmi dobre a niet sa čomu čudovať, keďže je aj krstnou mamou jeho dcéry Elizabeth.

V súčasnosti si súkromie stráži

Pred necelými 3 rokmi oznámil Honza rozvod so Žilinčankou Monikou, ktorá mu údajne mala byť neverná s rodinným priateľom. Aj keď sa ešte nejaký čas snažili vzťah udržať kvôli deťom, napokon sa aj tak rozišli. Spoločnosť mu však naďalej robia jeho dve krásne dcéry, s ktorými si užíva každý jeden deň naplno. Síce má dnes Honza už po štyridsiatke, vzhľadovo sa takmer vôbec nezmenil. Vidieť ho stále môžete s pekne upravenými vlasmi, súmernou postavou a povestným úsmevom. Posledné dva roky má údajne tvoriť pár s kučeravou Petrou, no po minulých nevydarených vzťahov a veľkej publicite si súkromie stráži a príliš ho nekomentuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 10:01