Tieto znamenia zverokruhu túžia zakaždým vyzerať dokonale.dreamstime
StoryEditor

Pozornosť venujú najmä svojmu vzhľadu: Tieto znamenia nevyjdú von bez mejkapu

08.07.2023, 09:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorým z vás je jedno, ako vyzeráte a čo máte na sebe, existujú ženy, ktoré z domu nikdy nevyjdú nenamaľované. Najväčšiu pozornosť totiž venujú svojmu vzhľadu a pri každej príležitosti musia byť dokonale upravené. Pozrite sa, o ktorých znamenia zverokruhu je reč.

Je jasné, že každá z vás chce vyzerať dobre, no určite máte aj dni, kedy vám je vzhľad úplne ukradnutý. To sa však nedá povedať o nižšie spomínaných znameniach zverokruhu, ktoré si potrpia na dokonalosti. Nielenže musia za každý okolností vyzerať dobre, ale bez mejkapu či vkusného oblečenia nevystrčia päty z domu. Pozrite sa, či k nim náhodu nepatríte aj vy.

Baran

Ženy narodené v znamení Barana si na svoj vzhľad potrpia až príliš. Do práce, na večeru či do obchodu musia prísť vždy dokonale upravené a štýlovo oblečené. Veria totiž tomu, že to, ako vyzerajú a to, čo nosia, ich definuje. Podľa nich sa úspešnými môžete stať len vtedy, ak budete vyzerať lepšie ako ich nadradení. Okrem rôznych typov líčenia rady skúšajú aj najnovšie trendy v oblasti móda, vďaka čomu ich nikdy neuvidíte dvakrát v tom istom outfite.  

Ryby

Ženy Ryby by nikdy nevyšli z domu bez mejkapu a vkusného oblečenia. Áno, sú to práve tie osoby, ktoré si všimnete ako prvé, keď prichádzate do kancelárie alebo len kráčate po ulici. Vždy vedia, čo si obliecť, aby zvýraznili to, čo má byť zvýraznené. Rovnako tak sa dokážu upravovať pred zrkadlom dlhé hodiny len kvôli tomu, že idú do obchodu po mlieko.

Blíženci

Či už majú dobrý alebo zlý deň, na vzhľade žien narodených v znamení Blíženca si to nevšimnete. Môže za to najmä pravidlo, podľa ktorého sa riadia, a teda že ich outfit či mejkap by mal reprezentovať ich osobnosť, no nikdy neprezrádzať to, čo by nemal. Za každých okolností sa preto snažia vyzerať bezchybne.

Škorpión

Ženy narodené v znamení Škorpióna si potrpia na svoj vzhľad najmä kvôli tomu, že túžia po tom, aby ich ostatní vnímali ako dokonalé osobnosti. Pred zrkadlom strávia dlhé hodiny, vyskúšajú si niekoľko outfitov a zopárkrát si premaľujú mejkap. Možno to znie šialene, no v tomto sa nikdy nezmenia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 01:24